Artistul Dan Andrei Aldea de la Sfinx va fi incinerat! Ca și în cazul Cristinei Țopescu, a fost dorința lui ”Ca să-l iau cu mine acasă după ce nu mai e”

Încă o dispariție în lumea artistică. Cântărețul, instrumentistul și compozitorul Dan Andrei Aldea, fostul lider al formației Sfinx, a murit la vârsta de 69 de ani.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Dan Andrei Aldea

Dan Andrei Aldea de la Sfinx a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui stop cardiac. Anunțul dispariției sale a fost făcut de soția sa, care se afla alături de el în momentul morții.

Anunțul Danei Aldea, soția lui Andrei Aldea, a fost preluat de solistul Lucian Teofil Boar pe pagina lui de Facebook.

Dan Andrei Aldea de la Sfinx va fi incinerat

”Procedurile de înregistrare a decesului sunt complicate, pentru că noi nu avem domiciliul în județul Călărași. Îl preluăm din Călărași cel mai probabil marți, îl transportăm la București. Opțiunea lui a fost să fie incinerat, când va fi să fie...Și asta, ca să pot să îl iau cu mine acasă după ce nu mai e. Și-a dorit doar atât: când va trece în alte Lumi, s-o facă pe negândite, fără să știe nici el când și cum. Dumnezeu l-a ajutat cu asta. (…) O să vă las aici detalii despre incinerare și locație, când voi ști cu precizie mîine, la Călărași când mi-l dau după autopesie și de îndată ce reușesc să rezolv cu toate actele acolo. Aveți grijă de voi, Dana!”, este mesajul postat de soția lui Andrei Aldea, fostul lider al formației Sfinx. (Citește și: Dan Andrei Aldea renunțase la cetăţenia română: “Nu-şi doreşte să mai aibă absolut nimic de-a face cu neamul său” Vezi motivul pentru care artistul decedat a fost scârbit de România!) 

 

Cristina Țopescu

Andrei Aldea de la Sfinx și-a dorit să fie incinerat! Cristina Țopescu a fost incinerată săptămâna trecută

Andrei Aldea este a doua persoană cunoscută care a murit în ultimele săptămâni și și-a dorit să fie incinerat. Duminică, 12 ianuarie, fosta jurnalistă Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă. Cristina Țopescu își exprimase din timpul vieții dorința ca după moarte, trupul ei să fie incinerat, dorința ce i-a fost respectată de familie. Joia trecută, trupul Cristinei Țopescu a fost incinerat la Crematoriul București, după o ceremonie la care au participat doar familia și prietenii apropiați.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate