Așa a arătat Bianca de la ”Puterea Dragostei” în culise, nemachiată! Tu ce spui despre concurentă?

Uite cum arată concurenta Bianca în culise, nemachiată, înainte de începerea filmărilor!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Bianca este una dintre cele mai controversate concurente de la ”Puterea Dragostei”. Ba mai mult decât atât, tânăra de aproape 20 de ani a fost chiar și cea mai votată din Casa Fetelor.

Citeste si: Ei sunt favoriții acestei săptămâni de la ”Puterea Dragostei”! Reacțiile concurenților când topul a luat o întorsătură neașteptată

Așa cum a povestit și Adrian în emisiunea de astăzi, concurenta Bianca ar putea avea un complex care ține de imaginea ei, astfel că folosește diferite tehnici de machiaj pentru a-și pune în evidență trăsăturile. Chiar și fără farduri și rujuri, Bianca este apreciată pe rețelele de socializare de către admiratorii și admiratoarele ei. Uite cum a fost surprinsă Bianca în culise, înainte de începerea filmărilor.

Citeste si: Alexandru ar putea să o părăsească pe Bianca de la Puterea Dragostei? A spus-o chiar el: „Dacă te văd nemachiată, nu o să mai vreau...”

Bianca formează un cuplu cu Alexandru

Alexandru, noul ei iubit, i-a mărturisit ce simte pentru ea: „Dar eu recunosc, nu am de ce. Ceea ce spun, eu îmi asum. Chiar nu știu (cum arăți nemachiată - n.r.), dar chiar nu cred că o să îmi schimbe părerea despre tine acest lucru. Atâta timp cât mie îmi placi, mi-e drag de tine, vreau să stau cu tine, nu cred că dacă te văd nemachiată nu o să mai vreau să stau cu tine. Practic, sentimentele mele nu mi se schimbă radical din cauza machiajului. Eu asta zic. Contează, mai ales acum, pentru mine, nu mai contează fizicul tău. Contează ceea ce gândești tu și cum este sufletul tău. Și asta vreau să mă atragă în continuare și pe viitor. Nu m-am supărat, a fost o mică neînțelegere”, a spus Alexandru. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: