Stiri

Asa arata acum vila de la malul marii a indragitei Simona Halep! Proprietatea de lux a celei mai bune tenismene din lume atrage privirile tuturor.

Simona Halep are o vila luxoasa in Constanta. Tanara a investit 700.000 de euro in proprietatea de la malul marii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Asa arata acum vila de la malul marii a indragitei Simona Halep! Proprietatea de lux a celei mai bune tenismene din lume atrage privirile tuturor.icon photo

Simona Halep este un nume despre care se vorbeste in termeni elogiosi in toate colturile lumii. Constanteanca este sportiva care a facut tenisul din Romania din nou vizibil la nivel mondial, tanara de 26 de ani conducand in prezent clasamentul WTA. Este numarul 1 si dupa 18 turnee are o avere estimata la 20-22 de milioane de euro.

In urma cu un an, tanara a intrat in topul celor mai bogati 300 de romani si are deja in derulare afaceri cu potential. Protagonista noastra a cumparat un hotel din Poiana Brasov, cu aproximativ doua milioane de euro, si a inceput constructia unui complex rezidential, la malul marii, multe dintre apartamente fiind deja vandute.

Tot in Constanta, tenismena detine o cafenea in care a investit in jur de 600.000 de euro. Ei bine, tanara noastra milionara ar putea sa se stabileasca in orice oras al Pamantului si sa aiba un trai de huzur dupa ce se va retrage din activitate.

Ea a declarat insa, ferm, ca isi doreste sa locuiasca in Constanta, orasul ei natal pe care-l poarta in suflet. Simona si-a ridicat, in ultimii doi ani, o vila cocheta, intr-o zona linistita a celei mai mari localitati de pe litoral. Locuinta de lux a sportivei este situata pe strada Chiliei, aproape de o sectie de Politie.

Asa arata acum vila de la malul marii a indragitei Simona Halep! Proprietatea de lux a celei mai bune tenismene din lume atrage privirile tuturor.

Lucrarile casei au inceput in luna august 2015 si s-au finalizat la finalul verii, in 2017. Finisajele, mobilatul si curatenia generala au mai durat cateva luni, vila corespunzand abia acum viziunii proprietarei.

Mare iubitoare de natura, Simona are curtea plina de flori si de pomi, iar terasele sunt, la fel, pavoazate cu ghivece cu plante. Proprietatea tenismenei valoreaza in jur de 700.000 de euro.  

Vezi doar pe stirilekanald.ro imagini in exclusivitate cu vila Simonei Halep

 
George Copos s-a recăsătorit în secret! Surprinzător, câti bani i-a lăsat însă fostei soţii, Ana! Apropiaţii au comentat imediat! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune