Aşa arată CASA GROAZEI, locul triplului asasinat din Călăraşi! Corespondenţă de la reporterul Ştirilor Kanal D, Alin Antohe

Un asasinat sângeros a avut loc aseară în Călăraşi, acolo unde o familie întreagă a fost măcelărită de trei tineri minori. Doi bătrâni şi fiica lor au fost omorâţi cu sânge rece.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriere

După ce au comis oribila crimă, cei trei tineri, au sustras 50 de lei, un lănţişor de aur, o pereche de cercei, dar şi un autoturism. Tinerii s-ar fi aflat sub influenţa substanţelor etnobotanice, iar, conform primelor concluzii ale poliţiştilor, se pare că motivul crimei ar fi fost jaful.

fara descriere

fara descriere

Potrivit reprezentanţilor IPJ Călăraşi, anchetatorii i-au reţinut, marţi, pe doi dintre cei trei tineri ridicaţi şi duşi la audieri în cazul triplei crime din municipiul Călăraşi. Cel de-al treilea a fost lăsat în libertate după ce a depus mărturie în ancheta deschisă după ce doi bătrâni şi fiica lor au fost găsiţi înjunghiaţi în locuinţă.

Conform surselor, ambii tineri reţinuţi au fost anterior cercetaţi pentru mai multe fapte penale, între care furturi şi distrugere. De altfel, cel care ar fi principalul făptuitor, fusese recent condamnat la măsura asistării zilnice tot pentru furt calificat, faptă care ar fi fost petrecută într-o perioadă în care fusese învoit din centrul de plasament chiar de către familia care îl crescuse.

fara descriere

fara descriere

Reporterul Ştirilor Kanal D, Alin Antohe, a fost la faţa locului şi a reuşit să obţină imagini cu locul în care s-a produs asasinatul, dar şi detalii despre cursul anchetei.

Mai multe informaţii despre acest caz ai diseară în cadrul jurnalului Ştirilor Kanal D de la ora 18:45. 

fara descrierefara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate