Asa arata casa unui campion roman la raliu! A scos-o la vanzare si cere pe ea 250.000 de euro

Cand nu e la volanul masinii sale de curse, pilotul Daniel Onoriu se ocupa de afaceri imobiliare. Si se pare ca acestea ii merg bine. La ora actuala, Onoriu vinde un bloc in partea de nord a Capitalei, in care se afla si un apartament in care pilotul a si locuit o vreme. ##GALLERY51##

Distribuie pe:

fara descrierefara descrierefara descrierefara descrierePe un site de imobiliare, se afla la vanzare un apartament de lux. Cei care privesc imaginile, fara sa stie a cui este locuinta, sunt socati de numarul cupelor insiruite pe rafturi in livingul apartamentului.

“In acest apartament am locuit noi o perioada, de aceea in fotografii apar cupele si distinctiile mele”, ne-a declarat Daniel Onoriu.

Conform site-ului de anunturi, apartamentul are patru camere, iar blocul in care se afla a fost finalizat chiar anul acesta. Pretul lui nu este dat doar de finisaje, ci si de zona in care este amplasat, Aviatiei, una dintre cele mai scumpe al Capitalei.

De altfel, Onoriu, care are o firma de constructii, detine un complex de blocuri in zona de nord a Bucurestiului, cu apartamente personalizate dupa gustul clientului. O parte din acestea sunt scoase acum la vanzare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate