Vedete

Asa arata mormantul lui Dan Tufaru! Micutul Luca a fost la locul de veci al bunicului cand avea doar sase luni. Ioana Tufaru si-a iertat tatal care ar fi incercat sa o violeze. FOTO!

Ioana Tufaru a povestit ca a avut o relatie dezastruoasa cu tatal ei. Mai mult, aceasta a facut o declaratie de-a dreptul socanta sustinand ca s-a simtit usurata cand tatal ei a trecut in nefiinta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Asa arata mormantul lui Dan Tufaru! Micutul Luca a fost la locul de veci al bunicului cand avea doar sase luni. Ioana Tufaru si-a iertat tatal care ar fi incercat sa o violeze. FOTO! icon photo

Cu lacrimi in ochi, femeia a spus ca barbatul care ar fi trebuit sa o iubeasca, sa o protejeze si sa o indrume in viata, ar fi incercat sa o violeze.

La putin timp de la rostirea acestor afirmatii cutremuratoare, fiica Andei Calugareanu a gasit totusi puterea sa-si ierte tatal si a mers la cimitir, la mormantul lui, impreuna cu fiul ei, Luca-Andrei.

Chiar daca ploua torential, Ioana a simtit nevoia “sa i-l arate lui Dan Tufaru pe nepotul sau”, dupa cum a zis chiar ea. Ei bine, micutul a avut o reactie emotionanta cand a fost dus, in portbebe, in fata locului de veci. De cand a intrat in cimitir a plans fara intrerupere, dar in fata mormantului bunicului sau s-a linistit brusc.

Desi nu meritai, l-am adus pe Luca-Andrei, nepotul tau, sa-l vezi. Nu am vrut sa–l aduc pentru ca nu meritai, dar a fost ziua ta si mi-am calcat pe inima. Eu in sufletul meu te-am iertat. L-am adus sa il vezi. Nu o sa-i vorbesc urat despre tine. Eu te-am iertat, asta am vrut sa-ti zic”, a spus Ioana la cimitir.

Micutul Luca a fost la mormantul bunicului sau cand avea sase luni
Micutul Luca a fost la mormantul bunicului sau cand avea sase luni

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!

Mavi se afla intr-o situatie fara scapare, in episodul de azi din "Dragoste si ura"

Titlu secțiune