Asa arata vacile modificate genetic - au o tona si sunt mai inalte decat un om! Cercetatorii fac experimente pe ele de zeci de ani si au dezvoltat o rasa mamut

Cand ii vezi prima data ai crede ca este vorba despre niste experimente genetice esuate sau despre bovine crescute cu steroizi.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereCand le afli poveste iti dai seama ca este vorba de o rasa de vaci care este dezvoltata sub atenta supraveghere a oamenilor de stiinta. "Albastra de Belgia" este o rasa rara in care taurii au o masa musculara extrem de mare si bine definita, ei ajungand sa cantareasca peste o tona. Pentru dezvoltarea lor le este analizata sperma, iar exemplarele care se reproduc sunt alese pe spranceana. Cercetatorii colecteaza sperma de la tauri, o spun unor teste si daca aceasta este "ca la carte" atunci este inseminata artifical intr-o femela de "calitate" care va da nastere unui nou animal senzational. Cercetatorii pot defini si sexul viitorului vitel in urma analizelor efectuate. Daca acum arata asa, va puteti imagina cum va arata aceasta rasa peste 50 de ani?

fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate