Așa ceva n-ai fi crezut că e posibil! Valentina Pelinel și Mihaela Borcea s-au împăcat! Prima soție a lui Borcea o va ajuta pe actuala nevastă să nască!!! EXCLUSIV

Valentina Pelinel se înțelege de minune cu Mihaela Borcea în ultima vreme

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Surpriză în lumea mondenă! După o perioadă în care nu și-au vorbit aproape deloc, Valentina Pelinel și Mihaela Borcea par să fi ajuns la sentimente mai bune! Tot ce s-a întâmplat în ultima vreme demonstrează din plin acest lucru, iar cel care le-a determinat pe cele două femei să își schimbe atitudinea a fost nimen altul decât Cristi Borcea!

De pilă, Borcea i-a şocat pe toți în momentul în care a decis să îşi petreacă Sărbătorile de iarnă alături de toţi cei şapte copii ai săi! Afaceristul a făcut, mai întâi, Crăciunul, acasă, în vila sa din Pipera, împreună cu ”gaşca”, apoi, a ales să meargă la munte, unde, la o stațiune depărtare se afla și Mihaela, cu care a ținut legătura în permaneNță! Mai mult, și Valentina a vorbit cu afacerista, în special în privința copiilor mai mai mici!

Citeste si: Nicoleta Luciu a postat un selfie, dar nu se gândea că va stârni astfel de reacţii: "Probabil nu îţi mai rămâne prea mult timp pentru tine, dar fă un efort"

Citeste si: Gigi Becali a scăpat de executarea silită! Finanțatorul FCSB nu trebuie să-i mai plătească 50.000 lei unei femei pe care a jignit-o în direct DEZVĂLUIRI

Citeste si: Andreea Bălan: ”Am ales să pot merge la concerte fără să mă mulg prin băi!”

fara descriere

Valentina Pelinel s-a împăcat de tot cu Mihaela Borcea! Cine le-a adus la sentimente mai bune

De atunci, totul s-a schimbat în familie! Surse apropiate spun Valentina Pelinel s-a împăcat de tot cu Mihaela Borcea, au îngropat practice securea războiului. Mai mult, femeia de afaceri s-a oferit să o ajute pe manechină la naștere, cu sfaturi și cu un aport prietenesc, în condițiile în care și ea are gemeni. ”Cele două au o relație bună, iar cel mai fericit pare a fi Cristi, care ține la familie și la legăturile cordiale între persoanele din viața lui”, au dezvăluit prietenii familiei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate