Asa ceva n-ai fi crezut ca este posibil! Cele mai mari scandaluri provocate de desenele animate! Mickey Mouse, condamnat la moarte de lumea araba! Jessicai Rabbit i se vede sexul!

Mickey Mouse este unul dintre cei mai iubiti eroi din desenele animate in ultimii 50 de ani, multe generatii crescand cu imaginea simpaticului soricel in minte.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Influenta uriasa pe care Mickey Mouse o are asupra copiilor a starnit insa si multe controverse in jurul acestui personaj. In 2008, seicul Muhammad Munajid, un fost atasat al ambasadei Arabiei Saudite la Washington, a declarat ca Mickey Mouse este un "soldat al Satanei” si ca tot ceea ce atinge devine impur. Liderul arab a explicat ca atat Mickey, cat si prietenii lui - Donald, Minnie, Goofy, etc - trebuie sa moara. Declaratiile au fost facute la postul de televiziune al-Majd TV.fara descriereSeicul nu este singurul care a vorbit de-a lungul timpului despre asocierile personajelor Disney cu satanismul sau cu mesajele subliminale din desenele animate. Pe Internet circula o intreaga teorie despre Walt Disney si legaturile acestuia cu organizatia secreta Illuminati, care isi propune sa indoctrineze populatia lumii si s-o pregateasca pentru venirea Antichristului. In sprijinul acestei teorii se aminteste destinul unor personaje iconice pentru copii, precum Britney Spears sau Miley Cirus, care atunci cand au crescut au promovat mai degraba latura pornografica a showbizului.fara descriereDe asemenea sunt amintite cateva exemple de mesaje subliminale in desenele animate: un falus in erectie in "Mica sirena”, o imagine in care se vede parul pubian al Jessicai Rabbit sau cuvantul "sex” scris pe cer in „Regele leu”.fara descrierefara descriere

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate