Asa ceva n-ai mai vazut sigur! Esti nesimtit platesti mai mult pentru o cafea la restaurant - VEZI cum e posibil si cu cat sunt taxati in plus cei fara maniere

Angajatii unei cafenele din Nisa, Franta, satui de clientii care nu au maniere, au hotarat sa le perceapa taxe mai mari celor care nu ii respecta.

novalue

In functie de modul in care ceri o cafea, pretul uneia variaza intre 1.4 euro si 7 euro. De ce este diferenta atat de mare? Simplu! Daca spui "Buna ziua!", "Va rog,..." si "Multumesc!", inseamna ca esti un client manierat si ca atare valoarea produsului comandat este mica. Daca in schimb nu folosesti niciuna dintre formulele de adresare de mai sus sau altele de acest gen, esti taxat cu 7 euro.

Intr-o pauza de pranz, angajatii au afisat lista noilor preturi si conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca clientii.  Cumparatorii au primit vestea cu zambetul pe buze si s-au aratat mult mai amabili la comandarea produsului dorit.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

"Ştiu că oamenii consideră că, în Franţa, chelnerii sunt nepoliticoşi, dar este de asemenea adevărat că şi clienţii au un comportament nepoliticos, când sunt stresaţi", a declarat Fabrice Pepino, managerul cafenelei, care a notat preţurile diferenţiate pe un avizier din spatele tejghelei.

Conform lui Fabrice Pepino, anunţul a fost un succes, acesta precizând pentru site-ul thelocal.fr că, până acum, nu a fost nevoit să aplice preţurile diferenţiate şi că a observat o schimbare pozitivă în comportamentul clienţilor săi.

Autor: Lia Incicas

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies