Asa ceva n-ai vazut de cand ai descoperit internetul! O femeie naste in autobuz pe scaun langa copilul ei - Isi lasa pantalonii in jos si scoate singura copilul dintre picioare fara emotii - Ramai stupefiat

O femeie insarcinata din China nu a mai putut astepta ambulanta pentru a ajunge la spital si a hotarat sa mearga cu autobuzul la o maternitate.

Distribuie pe:

##VIDEO9744##

fara descriereProaspata mama i-a dat mai multe palme la fund copilului pentru a vedea daca este in regulaGravida mai are un copil pe care nu l-a lasat acasa si care a fost martorul intregului eveniment. Baietelul statea pe un scaun in dreapta mamei sale in momentul in care aceasta a nascut in mijlocul de transport in comun singura.

Dupa 5 minute de chin femeia a adus pe lume un copil sanatos, ba mai mult, ea a fost ajutata de pasageri in momentul in care pruncul a vazut lumina zilei. O doamna i-a dat femeii o patura cu care si-a imbracat fiul pana la statia in care a coborat si o ambulanta a preluat-o atat pe mama cat si pe copilul proaspat nascut.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate