Așa ceva n-ai văzut! Un magician a dispărut în apele unui râu după un număr de magie

Un caz alarmant a avut loc în vestul Indiei, după ce un magician a dispărut în apele unui râu după un număr de magie.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este situație de alertă în vestul Indiei. Un magician a dispărut în timp ce prezenta un număr de magie. Trupul lui ar fi în apele râului Hooghly, conform The Guardian.

Scafandrii din Calcutta îl caută cu disperare pe Chanchal Lahiri, fiind cunoscut sub numele de Mandrake. Bărbatul fusese legat cu lanțuri și frânghii și coborât în apele râului Hooghly în urmă cu o zi. Există posibilitatea ca magicianul să se fi înecat.

Citeste si: Actrița care riscă închisoarea după ce a luat cina cu Vladimir Putin și Kevin Costner!

Citeste si: Costel Cășuneanu jr. a provocat un accident la Campionatul de Raliu din Târgu Mureș! Un spectator a fost rănit! Ce s-a întâmplat după aceea

Citeste si: Un profesor de 33 de ani s-a sinucis! S-a aruncat de pe stâncă! Biletul de adio este cutremurător

Magicianul ”Mandrake” se afla într-o cușcă în timpul numărului de magie, având membrele superioare și membrele inferioare legate.

”Dacă voi putea să le deschid, va fi o magic, dacă nu, o să fie o tragic”, a spus Lahiri publicului înaintea numărului.

Din informațiile oferite, numărul de magie ar fi provocat o tragedie. Nici până în acest moment nu a fost găsit. Preşedintele Frăţiei Indiene a Magicienilor din New Delhi, Sumit Kharbanda, susține că numărul respectiv de magie ar fi fost prezentat cu succes de peste 10 ori. În urmă cu câțiva ani, în 2013, bărbatul fusese atacat public.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate