Asa ceva numai in Romania poti sa vezi: un preot s-a imbatat crunt si a inceput sa cante 'Hristos a inviat' in centrul orasului!

Un preot s-a îmbătat atât de rău, încât a ajuns să cânte "Hristos a Înviat!", dând spectacol ad-hoc în plină stradă.

Distribuie pe:

fara descriereSlujitorul Domnului a cântat pe străzi minute în şir “Hristos a Înviat!”, după care s-a oprit brusc spunând că merge la fotbal.

Preotul din Târgu Mureş a dat, ad-hoc, un spectacol nemaivăzut, pe străzile oraşului. "Reprezentaţia" improvizată s-a terminat brusc, după ce preotul a spus că "slujba s-a terminat" şi că se trebuie să se ducă la fotbal.

Imaginile au fost surprinse de trecători. Unul dintre ei a declarat pentru Vocea Transilvaniei că preotul ar mai fi fost văzut prin oraş, dar nimeni nu poate spune cu exactitate dacă este sau nu faţă bisericească.

"Din câte am înţeles a mai fost surprins prin oraş în asemenea ipostaze. Nu pot să spun dacă e preot sau dacă e un nebun care se îmbracă în straie preoţeşti. Dar avea cam multe obiecte de cult religios şi un om de rând nu prea are cum să deţină aşa ceva”, a declarat pentru Vocea Transilvaniei cel care a filmat scenele.
Potrivit reprezentanţilor Protopopiatului Târgu-Mureş, preotul nu este din oraş.

“Nu este de-al nostru, nu este angajatul nostru. Ne-a spus un creştin că există acest filmuleţ, l-am văzut dar nu este preot de-al nostru”, a fost răspunsul unei angajate a Protopopiatului.
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate