Asa ceva...! Un britanic a inventat software-ul care te invata cum sa tragi corect clopotul! Sistemul a ajuns deja in mai multe biserici din Marea Britanie!

A trage clopotul intr-o biserica poate fi o arta, dar si o stiinta in acelasi timp. Asa ca, pentru a executa corect aceasta operatiune, un britanic a creat un program in care ii invata pe oameni cum sa traga corect clopotul.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereSoftul este creat pentru a invata miscarile si invatarea ritmului de tragere al clopotului pentru a fi in armonie cu colegii. Asta se intampla pentru ca multe biserici din Marea Britanie au mai multe clopote si ele trebuie trase in armonie si respectand un ritm strict.

"Programul dezvoltat separa fiecare actiune in compozitie, asa ca ii putem invata pe oameni ritmul pas cu pas", spus clopotarul Roger Booth. "Cand esti acasa nu trebuie decat sa alegi ce clopot vrei sa tragi, iar programul va genera sunetele produse de celelalte clopote, dublate de imagini care iti arata ce fac ceilalti", spune Chris Hughes, inventatorul softului.

fara descriereIn acest moment, programul este testat in mai multe biserici din Marea Britanie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate