Asa se mentine in forma Alex Velea! Uite ce mananca

Sergiu şi Andrei l-au avut miercuri dimineaţa invitat la Kiss FM pe Alex Velea, unul dintre artiştii pe care i-au parodiat în urmă cu câteva săptămâni în celebrul videoclip care a anunţat noul lor matinal.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereArtistul a venit însoţit de Rashid, împreună cu care a cântat live pentru ascultătorii Kiss FM, şi le-a dezvăluit fanilor noutăţile muzicale pe care le pregăteşte.

Velea le-a arătat realizatorilor Kiss FM şi cum se întreţin celebrele sale pătrăţele de pe abdomen, făcând 50 de flotări în 30 de secunde. Artistul a dezvăluit şi ce mănâncă de obicei: carne de pui sau vită la grătar şi orez.

Realizatorii matinalului Kiss FM i-au citit cântăreţului câteva comentarii mai acide la adresa acestuia postate pe Internet. „E normal ca lumea să nu te placă” a admis Velea după ce a auzit câteva critici.

„În această după-amiază sper să termin un nou single, care se numeşte 'Defectul tău sunt eu'. În două, trei săptămâni o să-i dăm drumul direct cu clipul” a spus invitatul.

Alex le-a dezvăluit fanilor că a intrat la facultate cu media 9,75, la Electromecanică, Ingineria şi Protecţia Mediului în Industrie şi că încă este student. „Facultatea trebuie s-o faci 10, 15 ani” a glumit el. Nici cu condusul maşinii nu are prea multe în comun, invitatul povestind că nu are permis auto. Artistul a dezvăluit şi care este tatuajul preferat: semnătura tatălui său, pe antebraţ. Alex a declarat că părinţii nu l-au bătut niciodată: „Părinţii m-au iubit foarte mult. Nu m-au 'aprostrofat' fizic”. Invitatul şi-a amintit şi cum a început cariera muzicală, cântând la concursul 'Vedete cu ghiozdan'.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate