"Așa sunt zilele mele" s-a auzit și la Electric Castle! Organizatorii au luat o decizie radicală: nu-l vor mai chema niciodată pe artist la festival!

Cunoscuta manea "Așa sunt zilele mele", pe care DJ-ul Salvatore Ganacci a pus-o la Neversea, s-a auzit și la Electric Castle.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Rapperul estonian Tommy Cash a decis să pună maneaua la Electric Castle, după ce aceasta s-a auzit la Neversea.

Maneaua a fost primită cu extaz la Electric Castle, însă organizatorii au decis să nu îl mai cheme niciodată pe Tommy Cash la Electric Castle.

„Mulțumim Tommy Cash! Pentru ultima ta prestație la Electric Castle”, a fost anunțul publicat pe pagina oficială de Facebook Electric Castle. 

Ce reacții au avut fanii după decizia organizatorilor

Mai multe persoane i-au criticat pe organizatorii Electric Castle pentru decizia luată.

„Ce ipocriți! Voi ar trebui să aveți o problemă cu modul în care s-a gestionat transportul, nu cu faptul că s-a pus o manea la festival, manea care părea primită foarte bine de public”, „EC, sunteți penibili. Aproape tot rapul și hip hopul din ultimii ani are aceleași mesaje ca manele dar cu alea n-aveți nici o problema. Ce sa zic, foarte politically corect, ma așteptăm la mai mult de la voi. Poate cândva, veți înțelege ca manelele fac parte din cultura balcanica, chiar dacă va plac sau nu” au fost câteva dintre reacțiile celor nemulțumiți de decizie. 

Au fost și păreri pro-excludere. „Obligatoriu: faceți o clauzã în contract, prin care sã le impuneți performer-ilor sã nu-şi mai batã joc de publicul vostru!”, „Maneaua nu are ce căuta în asemenea context. Există spectacole unde se cântă manele și cine le preferă să le caute acolo. Eu sunt de acord cu decizia de a-l refuza pe domnul cu maneaua la EC” au susținut cei care nu vor manele la Electric Castle.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate