Stiri

Asasinul Kostas Passaris, injurat de un detinut, la penitenciarul Gherla! Reactia "Fiarei" i-a lasat muti si pe gardieni | EXCLUSIV

Kostas Passaris, „Fiara din Balcani”, condamnat la inchisoare pe viata pentru un dublu asasinat facut in 2001, a avut un incident in penitenciarul de la Gherla.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Asasinul Kostas Passaris, injurat de un detinut, la penitenciarul Gherla! Reactia "Fiarei" i-a lasat muti si pe gardieni | EXCLUSIVicon photo

Kostas Passaris este un nume care starneste fiori reci pe sira spinarii celor care isi mai amintesc de dublul asasinat de la casa de schimb valutar, din 2001. Autor a cel putin trei jafuri pe teritoriul Romaniei si a altor 5 asasinate in Grecia, „Fiara din Balcani” isi ispaseste pedeapsa pe viata la Penitensiarul Gherla.

Anul trecut, lui Passaris i s-a aprobat de catre judecatori trecerea la un regim mai lejer, dupa 16 ani la „maxima siguranta”. In fata judecatorilor, avocatul lui Passaris a sustinut ca acesta s-a schimbat enorm si ca nu mai e nici pe departe „fiara” de altadata.

Avocatul grecului: "Passaris nu prezinta nici un risc"


Avocatul a povestit judecatorilor cum grecul a fost injurat de un alt detinut, in timp ce se antrena la sala de sport, insa Passaris nu ar fi reactionat in nici un fel. „Avem scripte emise de catre specialisti din cadrul Pentineciarului Gherla, comisie abilitata sa aprecieze comportamentul detinutului, care spune ca nu prezinta nici un risc, are un comportament deosebit, relationeaza foarte bine cu detinutii, mai mult decat atat, in continutul raportului, comisia face referire la un incident care s-a intamplat cu ocazia declasificarii pe o perioada de o luna”, a povestit avocatul grecului.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune