WOW

Asculta cea mai tare manea de pana acum, fara numar pentru Suleyman Magnificul! "Orice femeie din lume si-ar da viata pentru tine"

Artista Mirela Radu este fan inrait Suleyman Magnificul. Ea nu pierde niciun episod de la Kanal D si pentru asta a scos si o manea de senzatie. Cantareata ar vrea sa faca parte din haremul lui Suleyman si promite ca daca se intampla acest lucru tine si cura de slabire.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

"Luni si marti e sarbatoare in casa la fiecare, asteapta tot publicul Suleyman Magnificul/ Suleymane, Suleymane orice femeie din lume si-ar da viata pentru tine / Suleyman are cadane, dar niciuna nu-i ca mine, sunt slabe si jegarite, nu-s ca mine implinite / Te iubesc mai Suleymane, ia-ma in harem la tine si tin cura de slabire" sunt doar cateva din versurile melodiei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secreteicon photo

Stiri

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secrete

Botosaneanul care a lansat in spatiul public ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete sustine ca a fost el insusi victima acestora.

Titlu secțiune