Asemănarea cutremurătoare dintre moartea lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete. Ambii au știut

Moartea lui Cornel Galeș se aseamănă mult cu cea a fostei sale soții, Ileana Ciuculete. Ambii și-au prevestit moartea.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Cornel Galeș și-a prevestit moartea, dar puțini știu că și Ileana Ciuculete a pățit fix același lucru înainte de a trece la cele sfinte.

Citeste si: Un copil de 2 ani a murit, deși a fost salvat de părinți din calea incendiului! Ce se întâmplase după ce au ieșit din flăcări

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre Lidia Buble. Cu ce se ocupa înainte de a deveni cântăreață: a fost femeie de serviciu și a săpat gropi în cimitire

Citeste si: Lavinia Pîrva a spus adevărul despre operațiile estetice: ”Mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază”

Asemănarea cutremurătoare dintre moartea lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete. Ambii și-au prevestit moartea

La doi ani de la moartea Ilenei Ciuculete, soțul și impresarul ei, Cornel Galeș a avut un destin tragic. Ileana Ciuculete și-a prevetit și ea moartea, în cadrul unei emisiuni.


"Spune nană adevărat
De ce boală grea ai dat
Este boală de bolit
Sau e boală de iubit", este refrenul melodiei pe care Ileana Ciuculete a interpretat-o la tv, cu doar o lună înainte de a muri.

La o lună de la difuzarea emisiunii, în cadrul căreia și-a prevestit moartea, Ileana Ciuculete a murit răpusă de boala de care suferea.

Acum 8 ani, Cornel Galeş a fentat moartea împreună cu Ileana Ciuculete într-un accident rutier! Vezi cum au scăpat atunci cei doi soţi! 

Cornel Galeş a fentat moartea într-un accident rutier care a avut loc în dimineaţa zilei de 1 ianuarie 2012. El şi Ileana Ciuculete, soţia sa, se duceau la o petrecere de Revelion la care cântăreaţa de muzică avea de susţinut un recital. „La numai câteva minute după miezul nopţii, în apropierea localităţii Bărcăneşti, interpreta de muzică populară s-a trezit cu un câine în faţa maşinii şi nu l-a mai putut evita. Deşi circula cu un jeep, maşina a fost avariată serios în urma incidentului, una dintre probleme fiind radiatorul spart. Cântăreaţa şi soţul ei au sunat la 112.”, a relatat presa. 

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate