Asemănarea izbitoare dintre Anca de la Strehaia şi cea mai îndrăgită concurentă de la Insulă! Parcă ar fi soră de sânge cu Mirela în acest moment

Anca de la Strehaia arată exact la Mirela Banias!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

La scurt timp de la încheierea emisiunii ”Insula iubirii”, fanii show-ului au observat o asemănare extroardinară între una dintre concurente şi Anca de la Strehaia! Este vorba despre Mirela Banias, bruneta venită în competiţia amoroasă să îşi testeze relaţia cu Ionuţ Gojman!

Anca de la Strehaia seamănă leit cu Mirela de la Insula Iubirii! 

La o privire mai atentă, se pare că lucrurile stau exact aşa! Anca s-a transfomat total după ce Leo a recunoscut relaţia cu ea la KanalD! Mai mult, pare că femeia a continuat să se îngrijească şi după divorţul de ”Prinţul ţiganilor”, şi nu a uitat să facă drumuri la medicul estetician pentru a-şi întreţine buzele conturate cu acid hyaluronic.

fara descriere

La fel s-a întâmplat şi cu Mirela! Venită în Thailanda destul de pufoasă, femeia s-a schimbat total în ultima perioadă! Ea a slăbit peste 20 de kilograme şi arată fenomenal! În plus, şi-a găsit şi iubit milionar! (intră să vezi care a fost adevăratul motiv pentru care Mirela nu şi-a mai vorbit cu Hannelore după Insula Iubirii)

fara descriere

Dacă alăturăm imaginile cu cele două brunete în acest momente, se observă clar că Anca de la Strehaia seamănă leit cu Mirela de la Insula Iubirii! Ambele au acelaşi stil de coafură, ochii la fel, ţinuta, zâmbetul şi silueta!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate