Asia Express 2021. Cosmin Natanticu, primele declaraţii după participarea la emisiune: ”La început am fost praf...”

Asia Express 2021. Cosmin Natanticu, primele declaraţii după participarea la emisiune alături de soția sa.

Eliza si Cosmin Natanticu la Asia Express 2021
Eliza si Cosmin Natanticu la Asia Express 2021[Sursa foto: Instagram]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Asia Express 2021. Cosmin Natanticu, primele declaraţii după participarea la emisiune. Actorul a povestit dificultăţile pe care le-a întâmpinat pe "Drumul Împăraţilor".

Asia Express 2021. Cosmin Natanticu, primele declaraţii după participarea la emisiune

Cosmin Natanticu a pornit în aventura de Asia Express 2021 alături de soția sa, Eliza Natanticu. Cei doi soți sunt pregătiți să facă față provocărilor cu zâmbetul pe buze.

Citeste si: Asia Express 2021. Patrizia Paglieri, primele declaraţii despre participarea la emisiune: "Singurul bărbat pe care îl suport e..."

”Numele meu este Cosmin Natanticu sunt din Petroșani, sunt actor, fac stand up comedy. La început am fost praf, dar acum sunt așa și așa, dar bani fac”, a spus participantul la Asia Express 2021, după care s-a prezentat și soția sa: ”Numele meu este Eliza Georgescu și Natanticu și sunt actriță. Noi ne-am cunoscut printr-o prietenă. Noi suntem familia caterincă”.

Eliza si Cosmin Natanticu la Asia Express 2021
Eliza si Cosmin Natanticu la Asia Express 2021[Sursa foto: Instagram]

Cosmin Natanticu a trecut la Asia Express 2021 prin foame, greutăți și stres.

Actorul a mărturist că nu în deranjează mizeria și mirosul din anumite locuri, dar cel mai mare inamic al său este stresul.

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

”Eu nu mă abat de la drum. Eu sunt omul care merge drept. Eu nu știu care e stânga și care e dreapta.

E greu când e presiune mare. Alergatul cu sacii ăia în spate și foame și stres. Chiam am o problemă cu stresul. De fiecare dată când opream mașinile puneam masca să vadă oamenii. Noi avem cameramanul care este alergic la nu știu ce puf și strănută încontinuu...Eu cu mizeria cu mirosurile cu astea, eu nu am o problemă”, a spus Cosmin Natanticu.

Citeste si: Lidia Buble îşi serbează ziua de naştere la Asia Express 2021! Vedeta a pornit în competiţie alături de sora ei

Eliza si Cosmin Natanticu la Asia Express 2021
Eliza si Cosmin Natanticu la Asia Express 2021[Sursa foto: Instagram]

Ce spune soția lui Cosmin Natanticu despre participarea la Asia Express 2021

Eliza Georgescu Natanticu l-a însoțit pe soțul său la Asia Express 2021. Frumoasa blondină s-a plâns că pe ”Drumul Împăraților” s-a confruntat cu tot felul de situații noi, dar mai ales cu mentalități noi și diferite.

”Eu cred sincer că nu știm în ce ne-am băgat. Am fost obișnuită așa să stau în puf, îmi plăcea mult confortul și aleargă cu ghiozdan în spate care are 40 de tone și în soare, să te ardă soarele.

Practic suntem la mâna oamenilor, deci nu aveți idee ce înseamnă să mănânci chestii, să te rogi de oameni, suntem la mila oamenilor și mai ales în condițiile actuale trebuie să le explici că nu ai covid, că ai vaccin, să te lupți cu mentalitățiile fiecărei persoane, mai ales la mașini, să te bage oamenii în mașină. Descoperim că suntem mai puternici de la zi la zi”, adăugat Eliza Natanticu.

Eliza si Cosmin Natanticu la Asia Express 2021
Eliza si Cosmin Natanticu la Asia Express 2021[Sursa foto: Instagram]

Când începe Asia Express 2021?

Asia Express sezonul 4 nu s-a mai filmat anul trecut din cauza pandemiei provocate de coronavirus. Însă anul acesta, concurenţii vor merge pe „Drumul Împăraţilor”   în următoarele ţări: Turcia, Georgia şi Azerbaidjan. Vor mai fi şi alte destinaţii pe ruta concurenţilor, care vor fi anunţate ulterior de către producători. 

Asia Express 2021 se va difuza din toamna, iar concurenţii vor fi nevoiţi să trăiască cu 1 euro pe zi, să-şi caute cazare şi transport şi să ajungă primii la destinaţie.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Asia Express 2021. Alexandra Ungureanu, primele declaraţii după participarea la emisiune: "Mă întorc din Asia Express măritată"

Asia Express 2021. Patrizia Paglieri, primele declaraţii despre participarea la emisiune: "Singurul bărbat pe care îl suport e..."

Când începe Asia Express 2021? Irina Fodor va prezenta sezonul 4 al emisiunii

In aceasta noapte, 4 zodii au scapat de probleme

Cătălin Măruţă, pe mâna poliţiei! Vedeta PRO TV, ameninţată. Nu mă mai hărţui

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Imagini scandaloase cu Mircea Geoană care se urcă la volan după ce a împărțit cu soția mai multe sticle de vin! VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies