Asia Express 2021. Irina Fodor, primele dezvăluiri din postura de prezentatoare: ”În spatele camerelor este...”

Asia Express 2021. Irina Fodor mărturisește ce înseamnă pentru ea experiența de la Asia Express, sezonul 4.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Asia Express 2021. Irina Fodor, primele dezvăluiri din postura de prezentatoare la Asia Express, sezonul 4. Frumoasa soție a lui Răzvan Fodor a dat detalii din culisele show-ului.

Asia Express 2021. Irina Fodor, primele dezvăluiri  

Irina Fodor va prezenta sezonul 4 din Asia Express. Frumoasa prezentatoare a dezvăluit pentru Jurnal de Asia câte ceva din culisele show-ului.

Citeste si: Asia Express 2021. Emi și Cuza, primele declaraţii după participarea la emisiune: ”Ne-a prins jandarmeria, a fost un haos”

Irina Fodor, noua prezentatoare de la Asia Express 2021!
Irina Fodor, noua prezentatoare de la Asia Express 2021![Sursa foto: Instagram]

Traseul de la Asia Express 2021 este de 7.000 de kilometri, acesta fiind cel mai lung traseu din toate sezoanele, a spus Irina Fodor

”Toată lumea e de fapt într-o cursă, adică toată lumea, de la producători, operatori, reporteri, toată lumea aleargă de dimineață și până se termină cursa. Și eu alerg după felul în care sunt încălțată, nu o să mă vedeți vreodată cu tocuri pentru că n-aș avea cum.

Turcia pe mine m-a uimit, am bătut sute de kilometrii, am mers prin locuri prin care nu cred că am fi ajuns altfel. Nu cred că își face nimeni o vacanță în care să bifeze 50 de locuri diferite în Turcia. În total este un traseu de 7.000 de kilometri, trebuie să vă imaginați ce înseamnă 7.000 de km, este enorm. Turcia este o țară extrem de frumoasă cu foarte multe comori ascunse pe care noi le-am descoperit pe ”Drumul împăraților”.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Ce vârstă are Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor. Între cei doi există o diferență de 13 ani

Irina Fodor, noua prezentatoare de la Asia Express 2021!
Irina Fodor, noua prezentatoare de la Asia Express 2021![Sursa foto: Instagram]

Irina Fodor, mândră de soțul ei, Răzvan Fodor

Irina Fodor este mândră de soțul ei, Răzvan Fodor, care a câștigat Asia Express, sezonul 3, fiindcă înțelege cât de greu este să

parcurgi un traseu la Asia Express. De aceea, frumoasa prezentatoare îi susține pe concurenți cum știe mai bine și le este alături.

Citeste si: Asia Express 2021. Mihai Petre, primele declaraţii după participarea la emisiune: ”O să am o cădere psihică 100%”

Totodată, Irina Fodor a mărturisit că deși nu se vede la televizor, munca echipei de producție este la fel de dificilă ca cea a concurenților care aleargă pe traseu.

E foarte greu și sunt uimită că pot duce cursa în fiecare zi mai departe. Simplu fapt că nu poți să pui pariu că ai unde să te odihnești seara după o cursă care și așa este epuizantă și fizic și psihic... Cred că mi-am dorit foarte mult să înțeleg cu adevărat proiectul ăsta și cursa asta cu totul și o simt mai mult decât mi-aș fi imaginat. Adică am trăit-o cu Răzvan, a încercat să își amintească tot, dar e foarte greu să îți amintești toate detaliile. Fiecare zi e cât o săptămână, adică ți se întâmplă atâtea lucruri într-o zi încât e imposibil ca memoria să le mai stocheze.

Sunt foarte mândră de Răzvan și sunt foarte mândră de ei și nu știu cum să îi încurajez mai mult și am tot timpul o vorbă bună pregătită pentru ei pentru că au nevoie de încurajări, au nevoie să știe că lupta merge mai departe că și dacă au avut o zi proastă, mâine poate fi mai bine, că e vorba și de noroc, că e vorba și de viteză uneori.

În spatele camerelor e la fel de multă muncă cum e și în fața lor. Operatorii și reporterii aleargă cot la cot cu concurenții, altfel cei de acasă nu ar putea să vadă, să simtă ce simt concurenții. În spatele camerelor este o mulțime de oameni, iar mulțimea asta este formată din oameni din toate colțurile lumii, deci câte limbi se vorbesc la noi în spatele camerelor, nu vă puteți imagina, spaniolă, franceză, engleză, turcă, suntem foarte mulți”, a încheiat Irina Fodor.

Irina Fodor, noua prezentatoare de la Asia Express 2021!
Irina Fodor, noua prezentatoare de la Asia Express 2021![Sursa foto: Instagram]

Soțul Irinei Fodor a câștigat Asia Express, sezonul 3

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au fost marii câștigători ai sezonului 3 de la Asia Express, iar pe locul doi s-a clasat cuplul format din Speak şi Ştefania.

“Eu am plecat la «Asia Express» cu gândul să mă distrez. Am zis noi că am mai trecut prin d-astea grele, am făcut armata, am prins Revoluția în armată. Sigur nu ne-am închipuit că o să fie simplu, dar am zis că merge și noi, mâncâm frigărui, bem bere, ce poate să fie atât de rău? Când am plecat am zis că cel mai important este să nu ieșim primii. Apoi am zis că dacă tot am stat, de ce să plecăm acum!”, a spus Sorin Bontea, imediat după ce a revenit în țară.

“Mi-a fost să nu ne facem de râs. La început mi-am tras burta, mă uitam după cameră. Până la urmă m-am relaxat, mi-am dat seama că n-are rost să mă cenzurez. Am mai scăpat și câteo înjurătură, niciodată însă gratuit!”, a mărturisit Răzvan Fodor.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce vârstă are Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor. Între cei doi există o diferență de 13 ani

Asia Express 2021. Connect-R și Shift, primele declaraţii după participarea la emisiune: ” Am aruncat tot... e greu”

Asia Express 2021. Lorelei și Zarug, primele declaraţii după participarea la emisiune: ”Eu nu sunt sclavul fricilor...”

Horoscop Zilnic Miercuri 8 Decembrie 2021: pentru Lei este ziua perfectă pentru a lua decizii cu privire la afaceri

Doliu imens! Un nume celebru a murit. Tragedie fără margini în muzică

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

El e Paul din Galați, bărbatul care ”i-a stricat casa” lui Dragnea. Amantul Irinei e însurat cu o femeie superbă

VIDEO | Laurențiu Reghecampf, în lacrimi după ce i-a murit copilul: „Nu e un moment deloc ușor”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies