Asiana Peng, ceartă la cuțite cu Emy Alupei chiar înainte de eliminare! Faimoasele și-au aruncat cuvinte dure! ”Sunt mai bună„

Asiana Peng și Emy Alupei au avut un schimb dur de replici înainte de cel de al doilea joc de imunitate al săptămânii

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Scandalurile par a nu se mai termina în tabăra Faimoșilor la Survivor România, mai ales de când aceștia nu mai câștigă deloc jocurile de imunitate. Elena Ionescu s-a numărat și săptămâna aceasta printre nominalizați la eliminare, însă în mod ciudat, cântăreața nu a mai fost atât de vocală ca pe vremuri, ci mai degrabă și-a acceptat soarta în competiție, iar scânteile au pornit de la Asiana Peng și... Emy Alupei.

fara descriere

Asiana a făcut o serie de afirmații care au deranjat-o pe Emy Alupei

La scurt timp de la propunerea de eliminare a Elenei, atunci când situația s-a mai calmat în tabără, Asiana Peng s-a dus în zona războinicilor și a pornit o discuție legată de voturi, în care a spus că ultimii veniți ar trebui să fie și... primii plecați! Aflată în zonă, Emy Alupei a auzit-o pe gimnastă că a vorbit despre ea în campul rivalilor, mai mult, a înțeles clar și când a spus că ea a venit la mijlocul concursului și vrea să câștige Survivor România.

Citeste si: Asiana, primele reactii dupa eliminarea de la "Survivor Romania"! "Cel mai greu mi-a fost cand ma simteam obosita psihic! Nu intelegeam multe rautati din jurul meu!" Iata ce declaratii a facut Faimoasa imediat dupa aflarea verdictului!

Citeste si: TULBURĂTOR! Ghiță de la Survivor România, abandonat în copilărie! ”Am fost la casa de copii”! Declarațiile care au șocat în Republica Dominicană

Citeste si: Iubita lui Iancu Sterp aruncă bomba la Survivor România! ”Emy îl place mai mult decât este cazul. E evident”

fara descriere

Cum era de așteptat, Emy a sărit ca arsă și i-a reproșat colegei sale pe un ton ridicat afirmațiile făcute. ”Ce vină am eu că am venit mai târziu, îți spun că dacă eram de la început, aș fi fost și mai bună”, a tunat Alupei, care, în ciuda faptului că Asiana nu a dat nume în discuție, a înțeles clar la cine se referea, deși Ghiță a încercat să mute atenția și în tabăra războnicilor, spre Iancu. ”De mine a zis, dar, garantez eu, că va pleca înaintea mea din Survivor România”, a tunat cântăreața. Surprinzător sau nu, seara, a și votat-o pe Asiana Peng pentru eliminare.

fara descriere

Asiana Peng a avut o ceartă la cuțite cu Emy chiar înainte de eliminare! Cum s-au comportat cele două faimoase și până atunci

Pe de altă parte, dacă Asiana Peng a avut o ceartă la cuțite cu Emy chiar înainte de eliminare, ei bine, nu a fost prima dacă când cele două au ajuns să nu se mai înghită deloc, ba chiar s-a ajuns la gesturi urâte, mai puțin demne pentru o fată. ”Emy a scuipat-o pe Asiana, moment în care noi, toți, am rămas șocați. Apoi, l-a înjurat pe Ghiță și i-a adresat cuvinte dure lui Mihai! Nu este normal să se întâmple așa ceva. Îi înțelegem vârsta, dar suntem și noi oameni! Vreau să îi spun așa! Nu îți este rușine! Cred că ar trebui să ne controlăm, fiindcă toți încercăm să supraviețuim în condiții grele”, a spus Cezar Juratoni, liderul războinicilor, cu câteva săptămâni în urmă, în Consiliu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate