Așii Petrecerilor - ce urmează după aventura în Egipt?

Autor: Cristina Ionela

Așii Petrecerilor au ajuns în Egipt. Acest proiect inedit care oferă tinerelor o rampă de lansare în modelling vine la pachet cu experiențe inedite pentru participante. Publicul urmărește cu interes evoluția acestor tinere, mai cu seamă pentru că totul se desfășoară în locații wow.

Cine nu visează la o plecare în Egipt? Numai cu gândul la această destinație ne vin în minte distracția, relaxarea și bifarea unor noi experiențe.

Și așa a și fost, confirmarea venind de la fete, chiar în testimoniale- descoperiți canalul Youtube Așii Petrecerilor la care vă puteți abona oricând.

De ce Egipt?

Proiectul a fost clădit ținând cont de un concept unic și și-a propus de la bun început să fie atipic. A fost lansat în perioada de pandemie și inițial avea pe harta sa destinația Maroc. Din cauza restricțiilor însă, s-a impus o reorganizare. Ceea ce a însemnat că trebuia menținut standardul. Așadar, alegerea a fost Egipt.

O săptămână în Egipt a fost aventura pe care fetele au avut-o, o experiență de neuitat de altfel. Deși nu se cunoșteau de dinainte, au ajuns să lege prietenii și împreună s-au distrat pe cinste. Cu mult entuziasm și dornice de distracție, grupul de fete se distrează în fiecare locație în care ajunge.

De data aceasta, în Egipt!

O nouă aventură

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Concursul Ace Models, pentru cei care încă nu știu, se adresează tinerelor aspirante la o carieră pe podiumul de defilare. Marea bătălie are și un scop. Câștigătoarea va fi cea care își asigură lansarea în modelling, dar și un loc în următorul proiect Asii Petrecerilor. Fetele sunt fără experiență anterioară în domeniu, dar sunt tratate regește și au parte de book-uri de

prezentare. Iar publicul le poate vota. Votate de susținători, vor aduna șanse de a ajunge pe podiumul câștigătoarelor.

Nu uitați să urmăriți conturile de social media, profilul de instagram al Ace Models pentru a ține pasul cu proiectul și aventurile fetelor în locațiile fascinante unde vor ajunge.

Ce urmează după Egipt?

Albert (cel care a și lansat proiectul Ace Models) și invitatul său special Giani au însoțit grupul de fete și fac mărturii incendiare.

Pe lângă aventura lor, printre fete cochete, preocupate de make-up și nu numai, se declară absolut mulțumiți de serviciile de care au avut parte în Egipt.

Nu au lipsit distracția, petrecerile pe plajă și jocurile interesante, totul în stilul fun și unic al Așilor. Nu au lipsit nici experiențele unice pentru fete, safari printre altele. Vacanță de vis pentru toate cele 9 fete!

Nu se cunoaște încă următoarea destinație, dar în mod cert va continua totul în același stil ca și în Egipt.

Ace Models, un proiect unic în România

Ace Models este fără egal, un proiect unic în România până acum. În spatele acestui concept stă tânărul antreprenor Albert. Un concurs de modelling ce implică și un online reality show, cu fete dornice să își înceapă o carieră de model este definiția Ace Models. Totul este presărat cu distracție cât cuprinde.

Pentru că fetele frumoase fac deliciul privitorilor, urmăriți evoluția lor pe canalele de social media. Urmează noi episoade cu aventura lor!

Contact: [email protected]

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

VIDEO / Activitate paranormală surprinsă pe camera de luat vederi! O umbră neagră a băgat frica într-u cartier întreg

Horoscopul zilei, 2 august 2021. Nativii din zodia Săgetător cunosc o persoană influentă

Postul Sf. Marii 2021. Rugăciune grabnic ajutătoare pe care e bine să o rostești în Postul Adormirii Maicii Domnului

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

Ce s-a întâmplat cu Benone Sinulescu? Din păcate, au anunțat acum

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies