Asistentă din Sălaj, anchetată după ce și-a aruncat pruncul la gunoi. Fapta ei s-a aflat după ce s-a dus să își depună actele pentru căsătorie

O asistentă din Sălaj este anchetată după ce, în urmă cu șase ani a născut o fetiță pe care a aruncat-o la gunoi.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

În urmă cu 6 ani, pe 15 ianuarie 2013, un orădean anunţa la 112 că a găsit un bebeluş abandonat pe un tomberon. 

Citeste si: O tânără de 24 ani, la un pas de moarte după ce s-a vopsit singură: „Pe mine aproape m-a ucis”

Citeste si: Gheorghe Dincă a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu monstrul din Caracal

Citeste si: Cel mai nou cuplu de prezentatori in showbiz! Vor prezenta “ROventura”, in fiecare sambata, la Kanal D!

Asistentă din Sălaj, anchetată după ce și-a aruncat pruncul la gunoi. Fapta ei s-a aflat după ce s-a dus să își depună actele pentru căsătorie

Locatar al imobilului, bărbatul auzise scâncetele copilului şi, când a ieşit la geam, a zărit mogâldeaţa înfofolită în pături, aşezată pe pubelă. A coborât, l-a luat şi l-a dus în casă, iar apoi a sunat la 112. 

„Fetiţa are aproximativ două săptămâni şi pare sănătoasă”, declara la vremea respectivă BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Alina Fărcuţa, notează Bihoreanul.

Deși s-au făcut cercetări, la vremea respectivă nu s-a găsit mama bebelușului, însă adevărul a ieșit la iveală șase ani mai târziu. Brigitta Adi  a mers la Serviciul de Evidență a Persoanelor din Zalău să-și depună actele pentru căsătoria civilă. Angajații au aflat că ea născuse și există și un certificat de naștere al fetiței.  

fara descriere

Chemată în instanță, femeia nu și-a recunsocut fapta, dar apoi a cedat presiunilor anchetatorilor și a revenit asupra declarației, recunoscându-și fpta, cu mențiunea că a stat ascunsă în apropiere pentru a se aigura că bebelușul va fi găsit de cineva.  

Se pare că Brigitta Adi era elevă în ultimul an de liceu când a născut, iar sarcina era cunoscută de familie și apropiați. A născut la un spital din Oradea fără a prezenta un act de identitate, motiv pentru care la externare a fost nevoită să completeze un formular în care și-a trecut numele său și al tatălui.

fara descriere

Ce s-a întâmplat cu bebelușul  

Imediat după ce a fost găsită, fetița a fost dusă la spital, fiind diagnosticată cu pneumonie şi internată pentru câteva zile, timp în care poliţiştii au sesizat DGASPC Bihor. Copilul a a fost dat în plasament de urgenţă şi a fost adoptat de o familie din Oradea, primind un nou cnp și un nume.

Acum fetița are șase ani și nu știe că a fost părăsită la naștere. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate