Asta a fost prima meserie a Anamariei Prodan. „Mi-a plăcut foarte mult"

Anamaria Prodan, impresară de succes și una dintre cele mai controversate si apreciate vedete din România, are mulți susținători și oameni care o iubesc, dar există și critici, care au mereu ceva de comentat la adresa ei.

Distribuie pe:

fara descriere

Din fericire, frumoasa impresară nu pune la suflet și nu ascultă gurile răutacioase. Muncește din greu și își dorește o continuă ascensiune în carieră, deși a avut și încercări de tot felul de-a lungul vremii, pe care însă, le-a depașit cu brio.

Și vorbind despre carieră, nu multă lume știe ce meserie a avut Prodanca înainte să devină impresar. Greu sau nu de crezut, Anamaria Prodan a fost jurnalist. Vedeta a început o carieră în jurnalism, acea perioadă fiind una dintre cele mai frumoase din viața sa.

fara descriere

Asta a fost prima meserie a Anamariei Prodan. "Mi-a plăcut foarte mult"

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp la un post tv, Anamaria Prodan a recunoscut că i-a plăcut mult jurnalismul și nu îi era deloc greu să obțină interviuri cu vedete, pentru că le cunoștea pe toate persoanele importante din România.

Din păcate, însă, Anamaria Prodan a renunțat la meseria de jurnalist pentru că mulți o acuzau că se leagă de numele mamei ei, astfel că a decis să plece în America, la vremea respectivă, acolo unde nimeni nu știa că Anamaria Prodan este fiica unei artiste de renume din țara noastră.

Citeste si: Alex Bodi îi distruge pe românii din diaspora: “Vă e rușine că sunteți români, după 5-6 luni în altă țară nu mai vorbiţi limba română!”

Citeste si: Giani Kiriţă a avut lacrimi în ochi la revederea cu mentorul său: „Antrenorul și omul care m-a transformat”

Citeste si: După moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a iubit enorm doar Rapidul! Bărbatul era fan împătimit al giuleștenilor

„Mi-a plăcut foarte mult, mi-a fost uşor pentru că era lumea din care eu făeam parte, erau prietenii mei. Le spuneam că vreau să facem un interviu şi nu trebuia să alerg după ei. Am renunţat să mă fac ziarist de sport pentru că începuseră discuţiile că sunt fata Ionelei şi că m-a dat mama acolo. Apoi am plecat în America, pentru că aici mă legam de numele mamei şi acolo nu mă cunoştea nimeni", a mai declarat Anamaria Prodan în interviu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate