Asta e bovina care face minuni! Uite ce s-a intamplat cu o femeie dupa ce a atins cea de-a cincea copita a animalului

Un indian din Raipur a devenit celebru dupa ce o femeie l-a rugat sa o lase sa ii atinga animalul pe cea de-a cincea copita cu care s-a nascut pe spate.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFemeia este mama a patru fete si isi dorea cu ardoare un baietel. Si cum in India vacile sunt considerate sacre, femeia s-a gandit sa se duca la sateanul posesor al vitei mai sus mentionate si sa o mangaie pe copita de pe spate. La scurt timp dupa gestul acesta, ea a ramas insarcinata cu gemeni, ambii baieti.

Din acel moment, toate femeile gravide sau care isi doreau sa ramana insarcinate au apelat la bovina cu 5 picioare contra unei sume modice de 5 lire. Daca femeile nu nasc un baiat, isi primesc banii inapoi. Pe 23 decembrie, bovina a sarbatorit nasterea celui de-al 33lea baiat.fara descriere

"Toate nasterile au fost bune, toate au nascut baieti. O femeie a avut chiar tripleti. Nu stiu de ce ni se intampla asta noua, dar Raju (vita) are un talent pe care vreau sa il impartasesc cu toata lumea. Visez ca intr-o zi sa o duc in Europa sau America pentru a face mai multe cupluri fericire", a spus posesorul animalului conform Daily Mail.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate