Asta e cel mai folosit cuvant din 2014! Toata lumea l-a spus si scris, inclusiv tu

Anul 2014 a fost declarat oficial anul "selfiurilor". Potrivit Twitter, termenul a fost menţionat de peste 92 de milioane de ori pe reţeaua de socializare, ceea ce reprezintă o creştere cu 500 la sută faţă de 2013, când "selfie" a fost desemnat de dicţionarul Oxford ca fiind "cuvântul anului".

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Cel mai popular selfie al anului a fost cel realizat de Ellen DeGeneres în seara Oscarurilor, alături de vedete precum Angelina Jolie, Brad Pitt, Meryl Streep şi Julia Roberts. Poza a fost redistribuită de mai mult de trei milioane de ori, stabilind un nou record pe Twitter.

Pe locul al doilea s-a clasat o serie de selfiuri făcute de un fotbalist german cu trofeul mondial, proaspăt câştigat, iar pe al treilea un selfie cu regina Angliei, făcut de două jucătoare de hochei australience.fara descriere

Fenomenul "selfie" a devenit atât de popular în 2014, încât trebuia să existe şi un cântec despre asta, scrie CNN. Melodia intitulată "#SELFIE", de trupa The Chainsmokers, a devenit, de asemenea, virală, având peste 268 de milioane de vizualizări pe YouTube.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate