Asta e cel mai scump apartament din Bucuresti! Are 3 camere si costa peste un milion de euro - VEZI unde se afla

Cel mai scump apartament de trei camere din Capitală costă peste un milion de euro. Locuinţa va face parte dintr-un ansamblu rezidenţial ce se va construi în această toamnă.

Distribuie pe:

fara descriereFinisajele de lux, iar pretul este pe masura: 4.000 de euro pe metrul pătrat construit. Proiectul rezidenţial de lux se va construi în această toamnă în apropiere de Piaţa Victoriei din Capitală, informează România TV. Este un bloc cu nouă apartamente, dintre care doar cinci vor fi scoase la vânzare, restul fiind păstrate de proprietari.

Un apartament de trei camere cu grădină are o suprafaţă construită de 130 de mp şi o terasă de 125 de metri pătraţi. Valoarea locuinţei depăşeşte un milion de euro. Tot un apartament cu trei camere însă situat la etaj are un preţ de 690.000 de euro. Sunt cele mai scumpe apartamente de trei camere din Capitală dacă luăm în considerare preţul pe metru pătrat construit.

Clientul îşi va putea alege materialele pe care le doreşte pentru finisaje, toate de lux: parchet triplu stratificat, gresie portelanata sau granit. Tâmplăria va fi din aluminiu şi încălzire în pardoseala pe întreaga suprafaţa, pentru obţinerea unui confort termic maxim. De asemenea, fiecare apartament va dispune de câte doua locuri de parcare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate