Asta e cel mai scump apartament din lume! Cum arata penthouse-ul de 300 de milioane de euro

Cel mai scump apartament din lume, un penthouse care se întinde pe cinci etaje şi care este dotat cu o piscină cu tobogan, va fi pus la vânzare în anul 2015. Este vorba despre un apartament situat în cea mai nouă clădire construită în Monaco şi care va avea ca preţ de pornire suma de aproximativ 300 de milioane de euro.

Distribuie pe:

fara descrierefara descrierefara descriereApartamentul este situat în Turnul Odeon, care va fi finalizat în 2015 şi va deveni a doua cea mai înaltă clădire de pe coasta Mării Mediteraneene, scrie Daily Mail.

Turnul Odeon va avea 70 de apartamente de mari dimensiuni şi va fi primul zgârie-nori construit în Monaco după 1980, când conducătorul de atunci al Principatului, Prinţul Rainier al III-lea, a decis să interzică, prin lege, ridicarea de clădiri prea înalte pe malul mării. În 2009, Prinţul Albert de Monaco a decis să revină asupra acestei legi şi a aprobat ridicarea Turnului Odeon.

Noul proprietar al penthouse-ului se va bucura de o privelişte de vis sau de un tobogan care va coborî în piscina imensă.

În plus va avea la dispoziţie, la fel ca ceilalţi locatari, şofer personal.

fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate