Vedete

Asta e distractia preferata a lui Gica Popescu, dupa ce a iesit din inchisoare! Fostul mare fotbalist da la peste pe malul Dunarii, la Calafat! Prietenii l-au intrebat cu cat vinde kilogramul!

Gica Popescu se relaxeaza la Calafat, alaturi de prietenii din copilarie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Asta e distractia preferata a lui Gica Popescu, dupa ce a iesit din inchisoare! Fostul mare fotbalist da la peste pe malul Dunarii, la Calafat! Prietenii l-au intrebat cu cat vinde kilogramul!icon photo

Gica Popescu a fost eliberat conditionat din inchisoare in noiembrie 2015, dupa ce a stat 611 zile in detentie, in urma condamnarii primite in Dosarul transferurilor. Fostul capitan al Barcelonei si al echipei nationale nu  a revenit inca in fotbal, astfel ca are mult timp liber. (vezi ce spune Popescu despre perioada petrecuta la inchisoare). Distractia preferata a „Baciului” este pescuitul, pe care il practica la Calafat, orasul sau natal. Zilele trecute, Popescu a fost la o partida de pescuit, impreuna cu Costinel, prietenul sau din copilarie, cei doi fotografiindu-se pe un ponton, cu  cate o plasa plina cu peste.

Asta e distractia preferata a lui Gica Popescu, dupa ce a iesit din inchisoare! Fostul mare fotbalist da la peste pe malul Dunarii, la Calafat! Prietenii l-au intrebat cu cat vinde kilogramul!

„Il vindeti?”, i-a intrebat un amic pe Gica si Costinel. „Gica, eu nu!”, a raspuns cel din urma.  „Intreaba-l pe Gica cu cat da kilu, ca eu nu vorbesc cu el”, a mai glumit amicul.  „Sunt ale voastre plasele? Sau treceati intamplator pe acolo?”, a mai intrebat un prieten. „Varule, sintem nascuti la Calafat, stim cum e cu pescuitul!”, a incheiat discutia Costinel.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune