Asta e dovada ca Mihaela Radulescu s-a despartit de Dani Otil? Vezi imaginile care o dau de gol pe diva ca si-ar fi gasit pe altcineva!

S-au iubit patimas si au reusit sa-si mentina mult timp relatia vie chiar daca locuiesc la mii de kilometri departare unul de celalalt. Totusi, pana la urma, se pare ca Mihaela Radulescu si Dani Otil si-au spus ADIO.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereIn ultima vreme s-a speculat de mai multe ori acest lucru, insa acum chiar Mihaela e cea care a dat indicii in acest sens, iar acestea sunt solide. Mihaela a postat pe internet doua fotografii ce ridica mari semne de intrebare in legatura cu relatia dintre ea si Dani.

fara descriereAceste poze au fost urcate pe internet ieri, iar mesajele de descriere vorbesc de la sine. Intr-una dintre fotografii, Mihaela si-a facut un selfie intr-un Bentley. "Spoiled with Bentley, sun and love. So perfect. (n.r., Rasfatata cu Bentley, soare si dragoste. Atat de perfect)", este descrierea care ridica primele semne de intrebare. Mai ales ca, oricat de mare ar fi salariul lui Dani Otil la Antena 1, nu credem ca el e cel care o rasfata pe Mihaela cu o plimbare intr-un Bentley.

fara descriereSi daca asta nu era de ajuns, la doar cateva minute dupa aceasta poza, Raduleasca a mai postat inca una, cu doua cocktailuri. "The Best picture of us, so far :)) love is in the air (n.r. Cea mai buna fotografie a noastra de pana acum! Dragostea pluteste in aer)". La o privire mai atenta, in sticla paharului din dreapta se poate observa reflexia a doua persoane, ceva mai clar fiind chipul barbatului. Normal, ar putea fi prezentatorul Antenei 1, nu? Insa Mihaela, onesta cum o stim, nu vrea sa lase loc de interpretari. Intrebata de un fan daca este vorba de Dani, diva a raspuns sec si implacabil: "Nu".

fara descrierefara descriereOare asa a vrut Mihaela sa anunte ca ea si Dani nu mai formeaza un cuplu?

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate