Asta e lucrul pe care nimeni nu l-a stiut despre Paul Walker! Ce facea actorul inainte sa devina star e ireal! Fanii lui s-au cutremurat cand au aflat asta!

Paul Walker n-a fost intotdeauna un star, iar acest lucru este dezvaluit de cineva care i-a cunoscut trecutul. Actorul care a dat viata unui personaj principal intr-o franciza care a incasat milioane de euro a avut probleme in studentie.

novalue
Autor: C.I.P

Starul a locuit pe strada, a dormit in masina unui prieten si si-a dus traiul cu greu. Alaturi de el a stat si Brendon Birtell, cel care ii devenise partener de afaceri." Brendon si Paul erau fara adapost intr-o perioada a studentiei lor, dar n-au uitat niciodata acea perioada. Brendon mi-a zis ca au trait in masina si ca sunt multi care fac asta in continuare, sau locuiesc in caminele pentru cei fara case.

E o problema reala pentru ca sunt multi care nu isi permite taxele de scolarizare iar chiriile sunt foarte mari. Au spus ca a fost pentru perioada scurta, dar stiau ca un documentar care sa atraga atentia asupra acestei probleme ar insemna un lucru imens pentru cei aflati in aceasta situatie. Sunt foarte multi oameni care traiesc pe strazi in Santa Barbara, ti se rupe inima cand te gandesti", a povestit Ken Williams, cel care i-a ajutat pe cei doi sa realizeze un documentar despre studentii care locuiesc pe strazi din cauza taxelor extrem de mari.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies