Asta e mesajul care rupe orice legatura a lui Bendeac cu Antena 1! Mircea Badea o sa ia foc dupa ce il citeste! A fost atat de dur, incat actorul l-a scos de pe net de dimineata! Vezi ce a putut sa scrie!

Mihai Bendeac pare intr-un razboi deschis cu cei de la Antena 1. Desi parea ca are o urma de regret atunci cand, de ziua celor de la Antena, a postat un mesaj de "La Multi Ani" pentru oamenii care i-a apreciat din trust, aseara, el a pus un mesaj care rupe orice colaborare cu trustul Intact.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereActorul a laudat concurentul de o viata al Antenelor, Pro TV-ul si i-a umilit inca o data pe angajatii postului din Baneasa. "La Multi Ani, Pro TV! Astazi au demonstrat ca sunt, de departe, cei mai profesionisti. Le multumim ca, de ziua lor, nu au tinut timp de o ora, emisiuni cu amanta lui Guta. Publicul apreciaza cand e respectat", a scris el pe pagina lui de Facebook.

fara descriereIn aceasta dimineata, Bendeac a inlaturat mesaj, probabil ca sa nu deranjeze mai multi oameni din trustul la care a lucrat.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate