Asta  e mondiala, si nu e caterinca! Salam e atat de smecher incat si-a facut toate casele in linie si se vad asa de pe Google Maps!

Florin Salam are trei case, dintre care o vila in Berceni, un apartament intr-un complex rezidential si inca un apartament intr-un hotel de fite! Ei bine, daca te uiti din satelit la cele trei case, toate sunt asezate in linie!

Distribuie pe:

fara descriereFlorin Salam a facut o aroganta atat de mare incat este posibil ca nici el sa nu stie de ea! Toate proprietatile manelistului din Bucuresti sunt asezate in linie, pe o distanta de aproximativ 3-4 kilometri! Si nu este vorba de o constructie a unui singur dezvoltator care sa fi facut toate cele trei locuinte in acelasi timp, ci de constructii care nu au legatura una cu cealalta!

fara descriereEste vorba de un apartament intr-un complex rezidential din Berceni, o vila in aceeasi zona si inca un apartament intr-un hotel de fite!

fara descriereAstfel, coincidenta face ca toate trei proprietatile lui Salam din Capitala sa fie asezate in linie, lucru ce se poate vedea foarte clar din satelit, cu ajutorul Google Maps!fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate