Asta e orasul in care traiesc sute de femei frumoase si niciun barbat! "Batrana" satului are 35 de ani! Asta e paradisul pe care barbatii il ocolesc!

In micutul orasel brazilian Noiva do Cordeiro, aflat la aproximativ 100 de kilometri de Belo Horizonte, locuiesc 600 de femei. In aceasta localitate nu exista prea multi barbati.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereVarsta fetelor este curpinsa intre 20 si 35 de ani, iar aici, barbatii vin uneori in week-end-uri acasa pentru ca aleg sa munceasca departe de locurile natale. Mai mult de atat, este si o "regula" in sat, ca orice barbat care depaseste varsta de 18 ani sa fie trimis de acasa si i se permite sa revina aici doar la finalul unei saptamani de munca.

Aceasta situatie nu este noua, ci are o traditie veche de peste 100 de ani. In jurul anului 1890, o tanara a fost alungata din comunitate de reprezentantii bisericii catolice dupa ce a fost acuzata de adulter.

Dupa aceasta poveste, Incetul cu incetul, tot mai multe femei singure, dar si cele care erau casatorite, au creat o comunitate In care barbatii sa nu intervina.

Maria Senhorinha de Lima, cea care a fost acuzata de adulter si data afara din comunitate, este Intemeitoarea acestui oras. Aceasta ar fi fost obligata sa se casatoreasca cu un barbat pe care nu-l iubea.

Povestea orasului mai spune ca totul s-a schimbat In anii `40, atunci cand un pastor din Biserica Evanghelica s-a casatorit cu una dintre femeile care locuiau In Noiva do Cordeiro. Asa a inceput sa impuna reguli stricte, a reusit sa interzica alcoolul si orice tip de contraceptie.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate