Asta e piesa care i-a înnebunit pe români. Este de o săptămână pe locul #1 în Trending pe Youtube! ”Apogeul în viața mea îl cunosc acum!”

Carmen de la Sălciua ne-a obișnuit că fiecare melodie pe care o lansează să ajungă hit.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Artista nu se dezminte nici cu noua piesă "Noapte bună, iubi", care este noul hit al acestei toamne. Videoclipul piesei lansat în urmă cu o săptămână de celebra cântăreață de muzică de petrecere este pe primul loc în Trending pe Youtube, iar românii par să nu se mai sature de ea. Peste 3 milioane de oameni i-au dat play până în prezent!

"Regina Youtube-ului" aka. Carmen de la Sălciua e pe buzele tuturor și clipul piesei "Noapte bună, iubi" e numărul #1 în topul celor mai populare video-uri de pe YouTube România, de 7 zile consecutiv! Încă din prima zi de la lansare, piesa a intrat în Trending pe locul 1 și a acumulat în doar 24 de ore de la lansare peste 1 milion de vizualizări. Mai mult decât atât, „Noapte bună, iubi“ a adunat peste 3,3 milioane de vizualizări, iar numărul lor crește în număr tot mai mare de la o oră la alta. 

"De 7 zile numărul #1 în Trending pe Youtube România ❤ #noaptebunaiubi.  Vă pupic și vă iubesc! Apogeul în viața mea îl cunosc acum! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate!", a declarat Carmen de la Sălciua.

fara descriere

Succesul piesei "Noapte bună, iubi" le-a atras atenția actorului Mihai Bendeac și cântăreței Delia

Versurile piesei l-au inspirat pe îndrăgitul actor și jurat al emisiunii iUmor de la Antena 1 să realizeze o parodie. În videoclipul postat pe pagina sa de Facebook, Bendeac este trezit de un telefon din partea iubitei iar aceasta îi repetă cât de mult îl iubește, dar el nu-și dorește altceva decât să doarmă, motiv pentru care repetă aproape obsesiv „Noapte Bună”. Nu este impresionat nici măcar de mărturia artistei, care susține că povestește stelelor despre iubirea ei. „Îmi bag…”, este răspunsul actorului, iar reacția sa a stârnit numeroase reacții în mediul online. La doar câteva ore distanță, filmulețul a devenit viral pe rețelele de socializare. 

Citeste si: S-au schimbat rolurile! Delia a început să cânte melodiile lui Carmen de la Sălciua! Reacția incredibilă a celei mai sexy cântărețe de muzică de petrecere

De altfel, piesa "Noapte buna, iubi" a depășit toate așteptările, detronând-o în topul vizualizărilor chiar pe Delia, motiv pentru care celebra cântăreață a trimis câteva ”săgeți” către artista muzicii de petrecere. Doar că, spre surpriza tuturor, Delia, invitată la un matinal radio, a fost pusă în situația de a cânta chiar melodia lui Carmen de la Sălciua. Ușor amuzată, dar decisă să dovedească că poate cânta și alt stil de muzică, Delia a făcut efortul de a cânta întreaga piesă. Iar după ce a primit versurile piesei, Delia a început, să cânte melodia și strâmbându-se, gesticulând în mod ironic în încercarea de a o imita pe Carmen de la Sălciua, reușind, la un moment dat, să țină chiar și linia melodică și să interpreteze cu succes hitul. 

fara descriere

Carmen de la Sălciua, succes fără egal

Carmen de la Sălciua este, în prezent, una dintre cele mai vizualizate artiste de pe Youtube, fiind considerată “Regina Youtube-ului”, și una dintre cele mai solicitate prezențe la evenimente. A cucerit publicul datorită câtorva ingredinte de bază: voce, muncă, profesionalism și modestie. Anul acesta artista a lansat primul album din carieră, intitulat „Îndrăgostit”. Albumul conține 12 dintre cele mai frumoase piese lansate de Carmen, iar majoritatea dintre ele au ajuns pe locul 1 în Trending pe Youtube: “Dansez prin ploi”, “Curge prin vene iubirea ta”, “De ce trăim o iubire interzisă?”, “Îndrăgostit” și “Părăsește-mă te rog” feat. Șușanu. Spre exemplu, piesa pe care a lansat-o în toamna lui 2018, intitulată “Dansez prin ploi”, s-a bucurat de un succes nebun. La momentul respectiv, melodia a fost pe locul 1 în topul celor mai populare clipuri din România timp de 2 săptămâni consecutiv și a adunat până în prezent peste 55 de milioane de vizualizări.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate