Asta este dieta care iti topeste grasimea de pe abdomen

Specialistii sustin ca dieta cu lamaie trebuie tinuta 16 zile, cu 2 de pauza, si se consuma maximum 7 citrice pe zi.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereÎn prima zi se va bea zeama de la o lămâie, în a doua zi, sucul a două lămâi, în a treia zi, sucul obţinut de la trei lămâi şi tot aşa, progresiv, până în ziua a şaptea, în care se va bea sucul a şapte lămâi.

După o pauză de două zile, dieta continuă, dar de data aceasta se vor consuma lămâile în mod descrescător, începând cu sucul de la şapte lămâi şi terminând în a şaptea zi cu sucul unei singure lămâi.

Sucul obţinut de la fructe nu se va bea concentrat, ci amestecat cu apă sau ceai. De asemenea, zeama de la lămâie va fi folosită şi peste salate.

Bogat în vitamina C, A, B, acid citric, aminoacizi, calciu, magneziu, fosfor şi potasiu, sucul de lămâie are efect purgativ, deoarece stimulează digestia. Datorită conţinutului ridicat de vitamina C, acesta este şi un puternic antioxidant, grăbeşte arderea grăsimilor şi reduce celulita.

Cura cu lămâie durează 16 zile, perioadă în care specialiştii susţin că organismul va pierde până la 10 kilograme. Regimul este eficient dacă respecţi şase reguli: bea apa calda cu lamaie in fiecare dimineata, renunta la dulciuri, renunta la zahar, evita alimentele procesate, evita gustarile dintre mese si introdu mai multa vitamia C in organism.

Sursa: obiectiv.info


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate