Asta este familia lui Smiley! Bunica e mandra de talentul nepotului, fratele ii seamana leit si parintii lui vor un... NEPOT! Andrei: "Imi doresc sa imi pastrez valorile in viata"

Se pare ca Smiley este cel mai fericit om de pe pamant! Pe langa o cariera fulminanta, o minte extrem de creativa, artistul are si o sustinere morala de exceptie din partea familiei sale.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereBunica artistului a marturisit ca cei doi nepoti ai sai cu fost cuminti de mici si inteligenti.

"Sunt foarte mandra, cea mai fericita mamaie. Nepotii au fost mereu cuminti, au invatat bine la scoala. Luau coronite an de an", a spus bunica lui Smiley.

"Talentul lui Andrei cred ca vine de sus",
a spus Ioana Maria, mama lui Smiley.

"Ne dorim sa devenim bunici cat inca suntem tineri. Vrem un nepotel pe care sa il crestem, dar fiecare la timpul lui", a spus Ion, tatal lui Smiley.fara descriere

Cu toate astea, Andrei se poate declara cel mai fericit din lume pentru ca familia il sustine cu orice pentru ca el sa isi poata vedea de viata sa profesionala.

"Eu nu am treaba cu finantele, toti banii pe care ii fac i-as investi pentru ca vreau sa fac multe lucruri. Cateodata nu am limite. Mama ma ajuta, ea mai pune bani deoparte. Imi doresc sa imi pastrez valorile in viata, sa le transmit si altora si sa tin gasca unita pentru a face ce ne-am propus", a spus Smiley pentru Acasa tv.fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate