Asta este filmul pe care o sa vrei sa il vezi! David Beckham vrea sa fie interpretat intr-o pelicula despre cariera lui de un MEGA actor!

David Beckham, fost căpitan al echipei naţionale de fotbal a Angliei, consideră că Brad Pitt ar fi cel mai potrivit să interpreteze rolul lui, în cazul în care s-ar face un film despre viaţa sa, pentru că îl admiră foarte mult pe actorul american, informează contactmusic.com.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFoto: www.rock1061.com"Cred că Brad ar fi alegerea evidentă. Mi-ar plăcea ca Brad să joace rolul meu - el sau Leonardo DiCaprio, unul dintre cei doi. Sau Bradley Cooper. Băieţii nu arată deloc rău", a declarat David Beckham în timpul unei emisiuni difuzate pe Talksport Radio.

David Beckham, care este căsătorit cu Victoria, fosta membră a trupei Spice Girls, şi-a încheiat cariera la echipa franceză Paris Saint-Germain în luna mai. El spune că se menţine în formă datorită celor patru copii ai săi: Brooklyn, în vârstă de 14 ani, Romeo, în vârstă de 12 ani, Cruz, în vârstă de nouă ani şi Harper, în vârstă de doi ani.fara descriereFoto: www.thedrinksbusiness.com

"Timp de patru luni chiar nu am făcut deloc mişcare, dar apoi am început treptat să fac sport, alerg după patru copii", a afirmat fotbalistul în vârstă de 38 de ani.

Brad Pitt este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur şi alte trei nominalizări la aceste premii prestigioase, dar şi patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Armata celor 12 maimuţe", şi "Moneyball" (cel mai bun rol principal şi cel mai bun lungmetraj). Brad Pitt are o relaţie cu Angelina Jolie din 2005, cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", având împreună şase copii.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate