Vedete

Asta este pensia pe care o primeşte Jean Paler! Ce a declarat

Cunoscutul Jean Paler a vorbit despre pensia pe care o primeşte şi nu este deloc mare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Asta este pensia pe care o primeşte Jean Paler! Ce a declaraticon photo

Comediantul român Jean Paler a vorbit despre pensia pe care acesta o primeşte. Cu un strop de haz şi o glumă, Jean Paler a mărturisit că nici 1000 de nu are pensia, mai ales că are de plătit întreţinerea, lumina şi medicamentele.

”Iau 840 de lei. Ce poţi face cu aceşti bani, când ai de plătit lumina şi întreţinerea, un pumn de medicamente, dar şi mâncarea? Am auzit că va mai creşte, va ajunge cam pe la 920 de lei, dar ce să mai cumpăr de diferenţă? Zilnic, încă un pic de parizer”, a spus Jean Paler, conform Libertatea. 

Ce se întâmplă cu pensiile românilor?

Calculul se va păstra până în anul 2012, dar punctul de pensie va fi majorat anual. Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că din 2022, pensiile vor creşte, la fel şi salariile, în funcţie de rata inflaţiei, şi se va adăuga 50% din creşterea salariului mediu brut pe economie. 

Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune