Asta face cantareata Nataliei Selegean de Moş Niculae

V-aţi prăgătit ghetuţele? Aţi fost cuminţi? Cântăreaţa Natalia Selegean răspunde afirmativ într-o clipă la cele două întrebări. Luna decembrie este de departe cea mai îndrăgită perioadă a anului pentru frumoasa orădeancă. Pregătirile pentru Moş Niculae sunt mari şi extrem de elaborate.

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriereAn de an, Natalia obişnuieşte să pregătească....toate ghetuţele şi cizmuliţele pentru Moş! Da! Nu o pereche, nu două ci cât mai multe şi cât mai mari.  După 12 ani de când sunt împreună, soţul Nataliei s-a obişnuit deja şi a dezvoltat un întreg repertoriu de glume despre Natalia şi pregătirile pentru Moş Niculae.

„Cred că de acasă, de la buni, de la părinţi am prins drag de toate tradiţiile din luna decembrie. Mă bucur din suflet de  fiecare prilej de a dărui şi de a primi cadouri şi vreau să îmi păstrez atitudinea copilărească în ceea ce-l priveşte pe Moş Niculae mereu”, a declarat Naty.

Şi tot cu această ocazie, cântăreaţa mai are o tradiţie de suflet încă de pe vremea grădiniţei. „Încă  de când făceam parte din echipa de baschet, am păstrat obiceiul împreună cu prietenele mele de suflet, ca în luna decembrie, să ne facem cadouri una alteia prin tragere la sorţi! Chiar dacă acum trei dintre ele nu mai locuiesc în România, noi am păstrat legătura şi obiceiul. Trimitem cadourile prin Moş Nicolae sau prin Moş Crăciun în Canada, Germania şi Ungaria :). Vă spun sincer că aceşti Moşi nu greşesc niciodată adresele! Priteniile de-o viaţă sunt cele mai frumoase, sincere şi reale şi ne dorim să păstram acest obicei, toată viaţa, oriunde am fi!”, a povestit Naty.

fara descriereDe curând, artisa a lansat un nou cover. Cântăreaţa a mixat două dintre cele mai apreciate piese ale momentului ce se află în fruntea topurilor din întreaga lume- Waves si Stay, dar şi inspirată de o poveste de dragoste cu totul specială a unor oameni din apropierea artistei.

Natalia Selegean este finalista celui de-al doilea sezon X factor, show-ul ce a reprezentat un resort în viaţa artistei. Nati a lansat două single-uri în colaborare cu echipe profesioniste şi mai multe cover-uri. Artista s-a mutat de la Oradea în Bucureşti,  unde continuă să lucreze ca poliţistă, dar cea mai mare parte a timpului o acordă muzicii.

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate