Asta inseamna sa fii cu adevarat smecher! VEZI cine va canta la petrecerea de Revelion organizată de Roman Abramovici

Adele a fost invitată să cânte la petrecerea de Revelion pe care miliardarul Roman Abramovici, patronul echipei de fotbal Chelsea Londra, o va organiza, ca în fiecare an, în reşedinţa lui de vacanţă din Marea Caraibilor, informează contactmusic.com.

Distribuie pe:

fara descriereCântăreaţa britanică, o admiratoare a echipei Tottenham Hotspur, va primi decoraţia de Membru al Ordinului Imperiului Britanic (MBE) joi, într-o ceremonie care va avea loc la Palatul Buckingham din Londra.

"Adele este un nume de pe lista de vedete pe care le caută Roman. El are întotdeauna un star de calibru care cântă la acea petrecere, iar acest an nu va fi unul diferit. O mică vacanţă într-o regiune exotică este întotdeauna o idee atrăgătoare. Petrecerile organizate de Roman sunt legendare. Cheltuie atât de mulţi bani pe aceste petreceri, încât ele nu dezamăgesc niciodată",
a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

Petrecerea va fi organizată în reşedinţa Gouverneur Bay Estate pe care Roman Abramovici o deţine pe insula St. Barts şi se va încheia cu un spectaculos foc de artificii. Soţia lui Abramovici, Dasha Zhukova, este o mare admiratoare a cântăreţei Adele.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate