Asta le întrece pe toate. Ce a putut să spună Viorel Stegaru în direct, după ce s-a angajat. Mirela Vaida a luat foc când l-a auzit

Să vezi și să nu crezi. Viorel Stegaru s-a angajat în București. Cum a decurs prima zi de muncă a soțului Vulpiței.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Asta le întrece pe toate. Ce a putut să spună Viorel Stegaru în direct. Mirela Vaida a luat foc când l-a auzit
viorel

Viorel s-a angajat. Soțul Vulpiței, nemulțumit de salariu

Viorel s-a angajat în București, dar se pare că bărbatul din Blăgești a uitat cum e la munca de jos. De când a început să cunoască faima, soțul Vulpiței nici nu mai vrea să audă de bani puțini. Bărbatul s-a decis să meargă la muncă în Capitală, ca livrator de mâncare, dar nici nu a rezistat prea mult, căci după prima zi de lucru, acesta a început să se plângă, surpriză...de salariu. Angajatorul lui Viorel este nimeni altul decât Ștefan Manolache, fostul iubit al Andreei Antonescu.


In articol:

În prima zi, Viorel a fost instruit și a și livrat deja primele comenzi. 

”Am înțeles că vrei să muncești. Uite, ca pentru un prinț, dorința e gata și noi am făcut să se întâmple lucrul ăsta. Am un post pentru tine, am un post de livrator. Tot ce trebuie să faci este să mergi la clienții noștri și să le livrezi mâncarea într-un timp cât mai scurt, dar să le vorbești frumos, să le spui despre noi, căci noi suntem un bussnies la început de drum, am venit de curând în București. Ne respectăm clienții și livrăm întotdeauna mâncarea caldă”, i-a zis angajatorul lui Viorel.

Asta le întrece pe toate. Ce a putut să spună Viorel Stegaru în direct. Mirela Vaida a luat foc când l-a auzit
viorel

Citeste si: Colegul lui Selly de la 5GANG, Pain, diagnosticat cu o boală rară. Va trebui să ia tratament toată viața

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Mama Daianei de la Puterea Dragostei, în război cu Ella. Femeia îi aduce acuzații grave concurentei: „Ești foarte tupeistă”

Citeste si: Educație sexuală în scoli. Metoda prin care este predată din toamnă

”A apărut o problemă acolo și nu ne-am putut înțelege. Ce vrea el.. am lăsat să văd cum o zis el și nu cred că se acordă tot exact cum zice el. Trebuia să merg 8 ore, să livrez așa, la ce dă el..”, a zis Viorel în platoul emisiunii prezentată de Mirela Vaida.

Asta le întrece pe toate. Ce a putut să spună Viorel Stegaru în direct. Mirela Vaida a luat foc când l-a auzit
viorel

Mirela Vaida l-a întrebat în direct ce anume îl nemulțumește, iar prezentatoarea a rămas uimită de răspunsul bărbatului din Blăgești. Pe soțul Vulpiței îl nemulțumesc banii puțini pe care îi primește la noul loc de muncă.

 ”Doar 1.600.. Să vedem acum ce.. La ce-i aici în București, nu e.. Să spunem cu aproximație că e bine. Doamna Mirela, dar dacă duci la om mâncarea acasă și dacă omul se răzgândește, că nu o mai ia? Nu știu, nu știu.. ”, a zis el.

”Ori la muncă, ori la sapă”, a sărit imediat Vulpița, deranjată la culme de nemulțumirile bărbatului ei. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Nelson Mondialu i-a dat fatala lui Livian de la Puterea Dragostei. Ce a putut să îi facă propriul tată?

Iubita lui What's Up a dat cărțile pe față! Ce spune Alice Badea despre comportamentul lui: „Țipă, se agită foarte tare”

Ce salariu are un angajat Mega-Image? Acesta primește și bonusuri lunare, precum și bonuri de masă

Culiță Sterp a uitat-o definitiv pe Carmen de la Sălciua! Declarație de dragoste pentru o fată misterioasă din viața lui: „Să avem o familie și un cămin împreună”

Dublarea alocațiilor. Legea merge la promulgare la președintele Klaus Iohannis

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies