Asta nu stiai despre ea! Irina Loghin nu a avut voie sa cante ani pe vremea lui Ceausescu - Uite cat a durat interdictia

Cantareata a marturisit ca a avut o perioada grea pe vremea comunismului deoarece, la un moment dat, a primit interdictie de a canta.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Am fost interzisa 8 ani pe vremea lui Ceausescu. M-a prins Revolutia. A fost foarte greu, nu stiam cum sa ma justific copiilor, ma ranea si nici nu stiam motivul. Nu am aflat niciodata, doar am dedus. Treceau Revelioanele si eram prezenta mereu pentru ca ne cereau aia mai mari. 16 ani am facut asta. Nu cred ca am fost un ghimpe, ei isi faceau lista si ma sunau de la Ministerul Culturii si ma chemau.

Dintr-odata nu m-au mai chemat. Am fost la Vaslui, trebuia sa inchei cu un recital de o ora si jumatate. In pauza seful militiei mi-a zis sa plec de unde am venit. Avea si el, saracul, lacrimi in ochi. Mi-a fost teama si frica pentru copiii mei, Irinuca a vea 2 ani, Ciprian 4. Am intrebat de ce si mi-a zis ca mi s-au inchis toate usile. Nu am suparat pe nimeni", a spus Irina Loghin pentru Rai da' buni.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate