Astăzi, în Săptămâna Mare, se împlinește un an de când a dispărut Luiza Melencu! Mama ei a transmis un mesaj cutremurător

A trecut un an de când a dispărut Luiza Melencu. Mama ei a transmis un mesaj emoținant.

Autor: M.B.

In articol:

Pe data de 14 zile s-a împlinit un an de când Luiza Melencu a dispărut. Monica Melencu, mama ei, trăiește un coșmar încă de când a aflat că adolescenta nu s-a mai întors acasă, iar trecerea timpului nu i-a atenuat suferința.

„Dacă aş putea sa ma intorc in timp….as face-o doar pentru a deschide bine ochii să văd ce înainte nu vedeam. Aş vrea să ma întorc în timp doar pentru a retrăi, fie şi pentru cateva minute frumoasele clipe alături de fiinţele dragi mie. Pentru o mamă cele mai dragi fiinţe sunt copii. Dar cum nu pot să fac o intoarcere în timp, nu pot decât să dau frau liber mâniei, durerii, disperării ce au cuprins toata fiinţa mea de când tu, LULU, regina lui mami, nu mai eşti lângă mine”, a scris femeie îndurerată pe Facebook.

Citeste si: Actorul Alexandru Arşinel şi soţia sa, internaţi în spital infectaţi cu virusul Covid-19 deşi s-au vaccinat împotriva noului coronavirus- bzi.ro

Alexandru Cumpănașu refuză să creadă că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu sunt moarte

Alexandru Cumpănașu împreună cu un grup de protestatari au distrus omagiile pe care oamenii le-au adus celor două fete despre care Gheorghe Dincă a spus că le-a omorât.

„Noi ne aşteptăm să se facă dreptate, să se afle adevărul. Ne dorim să fie mutat dosarul. Nu mai avem încredere în nimeni, având în vedere prin câte a trecut copilul nostru şi de câte ori putea fi salvat. Cum să mai ai încredere în poliţiştii care sunt puşi să ne salveze, care de-asta sunt plătiţi, să ne salveze?! (…) Am spus dintotdeaua şi susţin cu tărie că Alexandra este dusă peste hotare, este traficată.

Alexandra nicidecum nu este moartă”, a declarat mama Alexandrei Măceșanu.

Citeste si: Mesajul emoționant al lui Alexandru Cumpănașu la comemorarea tatălui: ”Dacă bebe va fi băiat îi vom pune numele tău, Tudor”

Mai mult decât atât, Alexandru Cumpănașu îi roagă pe toți reprezentații media să nu mai dea publicității fotografii cu Luiza și Alexandra care ar putea demonstra că sunt în viață, fără acordul familiilor fetelor.

“Familia Măceșanu atenționează toate trusturile media să nu publice nicio fotografie cu Alexandra fără acordul familiei care ar putea pune în pericol ancheta aflată în desfășurare în afara României și care ar putea pune în pericol viața acesteia. Orice decizie contrară va atrage atât răspunderea civilă, cât și penală! Parinții sunt singurii care vor decide când se vor face publice anumite fotografii despre persoane care în acest moment sunt susceptibile de a se asemăna cu Alexandra Măceșanu! Este ultimul avertisment al familiei”, a transmis Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce se întâmplă cu Evaluarea Naţională şi examenul de Bacalaureat! Anunțul făcut de Ministrul Educaţiei: „Ordinul a fost semnat”

Klaus Iohannis a emis decretul de prelungire a stării de urgenţă: „O relaxare a restricţiilor, cum văd că cer cu inconştienţă unii politicieni…”

Speak a făcut pasul cel mare! S-a pus în genunchi și a cerut-o de soție pe Ștefania în timpul filmărilor

Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

Super mulți bani de la stat. E vestea momentului pentru români. Când puteți depune cerere

SCANDAL MONSTRU! Dosar penal pentru Laura Cosoi. De ce este acuzata fosta iubita a lui Smiley

Îndrumarul Bisericii Ortodoxe Române. Cum vor putea fi organizate slujbele de Paști

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies