Vedete

Astăzi, la ora 10.00, marea premieră ”Puterea Dragostei”! Ce planuri şi-a făcut Andreea Mantea? Vedeta filmează show-ul în Istanbul!

Astăzi, la ora 10:00, la Kanal D debutează „Puterea Dragostei”, show-ul matrimonial în care şase fete şi şase băieţi sunt în căutarea iubirii.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Filmările sunt în toi pentru emisiune, ore întregi se filmează în fiecare zi. Încet, încet se leagă prietenii pe parcursul filmărilor, iar Andreea Mantea deja se simte ca ”peştele în apă” în mijlocul echipei sale.

Şi-a făcut deja şi planuri pentru a explora minunatul oraş în care au loc filmările, Istanbul. Vedeta este nerăbdătoare să străbată străzile oraşului, alături de fiul ei, David, şi să se bucure de peisajele fabuloase pe care le oferă Istanbulul.

“Având în vedere că cea mai mare parte din zi o petrec pe platourile de filmare de la ”Puterea Dragostei”, nu prea am avut timp să descopăr mai bine Istanbulul, dar vor veni şi acele zile libere. De abia aştept să am puţin timp pentru a explora la pas oraşul împreună. Dar deocamdată, focusul meu este pe emisiune, mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect”, a spus Andreea Mantea.

Nu rataţi ”Puterea dragostei”, din 19 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 10:00 şi de la ora 13:00, şi sâmbătă, 24 noiembrie, prima Gală a acestei emisiuni, începând cu 15:00, numai la Kanal  D!
 

Galerie foto  Urmatorul articol