Astăzi, la ora 10.00, marea premieră ”Puterea Dragostei”! Ce planuri şi-a făcut Andreea Mantea? Vedeta filmează show-ul în Istanbul!

Astăzi, la ora 10:00, la Kanal D debutează „Puterea Dragostei”, show-ul matrimonial în care şase fete şi şase băieţi sunt în căutarea iubirii.

Autor: C.L.

Filmările sunt în toi pentru emisiune, ore întregi se filmează în fiecare zi. Încet, încet se leagă prietenii pe parcursul filmărilor, iar Andreea Mantea deja se simte ca ”peştele în apă” în mijlocul echipei sale.

Şi-a făcut deja şi planuri pentru a explora minunatul oraş în care au loc filmările, Istanbul. Vedeta este nerăbdătoare să străbată străzile oraşului, alături de fiul ei, David, şi să se bucure de peisajele fabuloase pe care le oferă Istanbulul.

“Având în vedere că cea mai mare parte din zi o petrec pe platourile de filmare de la ”Puterea Dragostei”, nu prea am avut timp să descopăr mai bine Istanbulul, dar vor veni şi acele zile libere. De abia aştept să am puţin timp pentru a explora la pas oraşul împreună. Dar deocamdată, focusul meu este pe emisiune, mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect”, a spus Andreea Mantea.

Nu rataţi ”Puterea dragostei”, din 19 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 10:00 şi de la ora 13:00, şi sâmbătă, 24 noiembrie, prima Gală a acestei emisiuni, începând cu 15:00, numai la Kanal  D!
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum s-a acomodat David, băieţelul Andreei Mantea, în Turcia? A început deja să vorbească turcă şi se pregăteşte de grădiniţă! Luni, de la 10.00, premiera show-ului ”Puterea...

Cum arată casa fetelor de la ”Puterea Dragostei”? Luni, la ora 10:00, premiera show-ului matrimonial, prezentat de Andreea Mantea FOTO EXCLUSIV

Imagini in exclusivitate din casa baietilor de la “Puterea Dragostei”! Premiera show-ului matrimonial luni, 19 noiembrie, la ora 10:00

Horoscop Zilnic Joi 17 Iunie 2021: Gemenii vor avea parte de o zi foarte bună din toate punctele de vedere

Horoscop joi, 17 iunie! Zodia care are parte de o zi foarte proastă. Te domină haosul şi oboseala

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Olivia Steer e terminată. A șocat pe toată lumea. Andi Moisescu va muri de rușine

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies