Astazi s-a pronuntat divortul lui Laurette! Mesaj neasteptat pentru fostul sot din inchisoare: "Ne vedem in curand acasa"

Divortul dintre Laurette si Ciprian Nistor s-a pronuntat.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Laurette s-a casatorit cu Ciprian Nistor in timp ce el se afla in inchisoare. Chiar daca sotul ei era dupa gratii, frumoasa mulatra se gandea sa isi intemeieze o familie cu el si spunea ca este dispusa sa astepte momentul in care el avea sa fie eliberat. Din pacate relatia lor nu a durat atat de mult pe cat credeau ei.
 
Frumoasa mulatra declara in urma cu aproape un an ca sentinta de 15 ani primita de Ciprian nu va sta in calea iubirii lor si ca spera ca nu este definitiva. Din pacate, la scurt timp dupa ce au aflat cat de mult timp isi va petrece Ciprian dupa gratii, intre cei doi soti au aparut neintelegeri care au condus la divort. 
 
"Astazi s-a pronunţat divortul. Recunosc ca nu a fost uşor cu ceva emoţii, chiar mai multe decât atunci cand m-am casatorit. Imi amintesc cu drag ziua in care am zis "Da" - o căsătorie mult discutata si controversata, însă in care eu am crezut, sperand ca soţul meu va veni acasa si ne vom bucura de toate lucrurile frumoase si de copii. Vreau sa-i multumesc pentru tot ce a facut pentru mine in tot acest timp, sfaturi, grija cu care ma suna in fiecare zi, lucrurile frumoase pe care le-am învăţat de la el si răbdarea pe care a avut-o cu mine atunci cand treceam printr-o perioada urâta din viata. Ii doresc tot binele din lume si Dumnezeu sa-i dea putere sa treaca peste toate greutăţile vieţii si sa ne vedem curând acasa. Iti multumesc pentru tot, Nistorica", a fost mesajul publicat de Laurette pe pagina ei de Facebook. 
 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate