Vedete

Astea au fost ultimele cuvinte ale Israelei Vodovoz! Marturisirile halucinate facute unei prietene de pe patul de moarte

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Astea au fost ultimele cuvinte ale Israelei Vodovoz! Marturisirile halucinate facute unei prietene de pe patul de moarteicon photo
 
Inainte cu cateva zile sa moara, Israela si-a sunat o prietena si i-a spus ca se simte rau, dar nu vrea sa mearga la spital. Ea i-a facut si o marturisire socanta, semn ca a simtit ca sfarsitul se apropie.
 
Israela Vodovoz a murit vineri seara, 9 martie. Ea a fost gasita fara suflare in propria locuinta, chiar de avocata sa. Inainte cu doar cateva zile sa moara, ea si-a sunat o prietena si i-a facut cateva marturisiri socante.
 
Prietena apropiata a Israelei a fost prezenta in cadrul unei emisiuni tv si a povestit ce a vorbit ultima data cu "regina salsei".
 
 
”Israela a insemnat foarte mult pentru mine. Ultima conversatie am avut-o in 27 februarie. Mi-a spus ca se simte rau, pentru prima data. A facut 10 pasi si a zis ca nu mai putea sa respire.  I-am spus sa mearga la la doctor, a spus ca nu risca. A vorbit foarte mult despre moarte, mai mult ca niciodata.  Mi-a spus: Nu mi-e frica de moarte. Daca e sa mor, vreau sa pic jos si sa mor. Eu nu cred ca stie. El, Liviu, cat a trait ea, Israela il ridica. Ultima data cand am vorbit cu ea isi facea probleme. Intr-o noapte a visat ca s-a sarutat cu el, dar parca ai fi spus ca e ceva fizic”, a marturisit Liliana Baciu, in cadrul unei emisiuni tv.
 
Continuarea pe stirilekanald.ro. 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune