Astea sunt cele mai simple metode sa iti albesti dintii acasa!

Ai impresia ca pentru o dantura alba, perfecta, trebuie sa mergi la stomatologi priceputi si sa le dai multi bani?

Distribuie pe:

fara descrierePoti face si asta, bineinteles, dar daca ti-am spune ca exista cateva metode mult mai simple si mai putin costisitoare?!

Iti prezentam cateva tratamente la indemana oricui, care chiar dau rezultate.

"Clăteşte gura cu apă amestecată cu oţet din cidru de mere. Oţetul conţine agenţi de albire naturali care elimină petele de pe dinţi, însă trebuie evitată utilizarea prelungită a acestuia deoarece poate deteriora smalţul dinţilor.

Amestecă o linguriţă cu bicarbonat de sodiu cu puţină sare şi câteva picături de suc de lămâie, iar această pastă foloseşte-o pentru a-ţi peria dinţii ca în mod obişnuit. Clăteşte apoi bine cu apă iar rezultatele de vor vedea imediat. Procedura este indicată o dată pe săptămână.

Freacă dinţii cu partea albă a cojilor de portocale, lămâie sau banană (aceasta conţine ingrediente speciale care albesc în mod natural dinţii) şi clăteşte bine gura cu apă.

Căpşunile conţin enzime care albesc în mod natural dinţii. Prin urmare, taie o căpşună pe jumătate şi freacă dinţii pentru a elimina petele întunecate. Evită să repeţi această procedură în fiecare zi deoarece proprietăţile acide pot fi dăunătoare pentru smalţul dinţilor", scrie site-ul ro.stiri.yahoo.com.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate